Boomi benoemt nieuwe CFO, CRO en CMO

20-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Boomi benoemt nieuwe CFO, CRO en CMO

Boomi kondigt de benoemingen aan van Madeline Ling als Chief Financial Officer (CFO), Marcy Campbell als Chief Revenue Officer (CRO), en Fran Wilson als Chief Marketing Officer (CMO). Daarnaast zal de Emmy-winnende nieuwsjournalist Christa Delcamp de public relations- en mediastrategie ondersteunen en staat James Dyson aan het hoofd van Global Diversity, Equity and Inclusion Talent Acquisition.

Ling was eerder CFO van een portfoliobedrijf van Hellman en Friedman (H&F) en bekleedde functies bij VMware, The Boston Consulting Group en Intel.

Campbell was voorheen werkzaam bij PayPal als senior vice president waar ze leiding gaf aan de wereldwijde verkoop, professionele dienstverlening en operations.

Wilson was in een eerdere rol verantwoordelijk voor de marketing tijdens de beursgang van Red Hat en de snelle groei van het bedrijf, met als hoogtepunt de verkoop aan IBM.

Met Delcamps ervaring in het vertellen van verhalen en Dysons talent voor het aantrekken van talent bieden ook zij volgens het bedrijf de nodige ondersteuning in de verdere groei van Boomi.

Terug naar nieuws overzicht