Arrow Electronics is door Rubrik uitgeroepen tot EMEA Distributeur 2022

Peter Alkemade, Arrow Electronics Nederland

21-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Arrow Electronics is door Rubrik uitgeroepen tot EMEA Distributeur 2022

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics is uitgeroepen tot de winnaar van Rubrik's 2022 Partner Recognition Award in de categorie EMEA Distributeur van het jaar 2022. Met de Rubrik Partner Recognition Awards beloont Rubrik partners die hebben laten zien dat ze bijzonder bedreven in het leveren van op Rubrik gebaseerde databeveiligingsoplossingen en innovatie aan hun klanten.

Arrow Electronics is sinds 2018 distributiepartner Rubrik in de EMEA-regio. Met het Rubrik-platform zijn gebruikers verzekerd van geautomatiseerd en veilig databeheer. Het flexibele en gebruiksvriendelijke systeem verzorgt geautomatiseerd back-up en herstel van gegevens, maar ook replicatie en archivering van data in zowel hybride als multi-cloud-omgevingen.

Peter Alkemade (foto), director sales & marketing van de enterprise computing solutions business bij Arrow in Nederland, is erg blij met de erkenning door de leverancier: “Rubrik is een belangrijk onderdeel van de ecosystemen die we voor onze klanten creëren en versterkt het aanbod van andere leveranciers. We zijn er trots op dat Rubrik onze inspanningen nu beloont met deze prijs.”

De winnaars van de Partner Recognition Awards zijn onlangs bekendgemaakt tijdens het Rubrik Executive Partner Forum. Het Forum brengt het management van Rubrik en zijn toppartners samen om te onderzoeken hoe organisaties in verschillende sectoren databeveiliging en resillience hebben geïmplementeerd om cyberaanvallen het hoofd te bieden en het steeds veranderende bedreigingslandschap aan te pakken.

“Ik ben verheugd om de winnaars van Rubrik's allereerste Partner Recognitions Awards te feliciteren," zegt Ghazal Asif, vice president global channels & alliances bij Rubrik. “Ons partnerecosysteem is de levensader van Rubrik en de waarde die deze partners aan klanten leveren is enorm. Het is een eer om niet alleen het geweldige werk van onze partners in de schijnwerpers te zetten, maar ook onze gezamenlijke missie om data in de wereld te beveiligen.”

Terug naar nieuws overzicht