WatchGuard benoemt best presterende partners van 2021

23-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

WatchGuard benoemt best presterende partners van 2021

WatchGuard Technologies heeft tijdens de Partner Conference Apogee 2022 de Noord-Europese Partner of the Year Awards uitgereikt. Deze awards erkennen de toppartners die uitstekende bedrijfsresultaten behalen en succesvolle klantprogramma’s en relaties ontwikkelen door de levering van op WatchGuard gebaseerde oplossingen.

Drie regio’s in Noord-Europa
De awards gelden voor partners in elk van WatchGuard’s Noord-Europese regio’s: het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Scandinavië en de Benelux. De winnaars van dit jaar waren:

Verenigd Koninkrijk en Ierland
Growth Partner of Year – Kuiper Technologies
Project of the Year – NETbuilder
Partner of the Year – CCS Media

Scandinavië
Growth Partner of Year – Qlosr
Project of the Year – High Performance Systems
Partner of the Year – DevCore

Benelux
Growth Partner of Year – UViON
Project of the Year – Port-IT
Partner of the Year – TFE Electronics

Vakkundigheid en ondersteuning
Jonathan Whitley, Regional Vice President, Northern Europe bij WatchGuard: "2021 was opnieuw een uitdagend jaar. Maar ondanks de aanhoudende lockdowns en een steeds onzekerder economisch klimaat, toonden onze partners een enorme veerkracht, innovatie en toewijding om indrukwekkende resultaten te leveren in ons oplossingenportfolio. De bekroonde bedrijven zijn een voorbeeld van WatchGuard’s sterke partnernetwerk doordat ze een hoge mate van competentie in onze technologie en producten tonen voor het bieden van de juiste begeleiding, implementatie-expertise en ondersteuning voor de cyberbeveiligingsstrategieën van onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Security