Sophos benoemt Promax, Solvisoft en Virtual Security tot Platinum Partner

25-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Sophos benoemt Promax, Solvisoft en Virtual Security tot Platinum Partner

Sophos heeft zijn partners Promax, Solvisoft en Virtual Security de Platinum Partner-status gegeven. Om deze status te krijgen moeten partners een bepaalde jaaromzet voor Sophos-producten en -diensten behalen. Daarnaast moeten medewerkers van de partners diverse certificeringen hebben behaald zodat ze over het hoogste kennisniveau beschikken.

Promax helpt haar klanten sinds 1992 door hen te ontzorgen met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Solvisoft is een IT-specialist voor webshop en IT-infrastructuur. Eigenaar Eric Hazeleger en zijn 40 medewerkers nemen met hun duurzame hosting-, beheer- en securitydiensten een hoop zorgen uit handen van hun klanten. Niet alleen grote internationale klanten benutten de kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware van Solvisoft, ook kleine en middelgrote bedrijven behoren tot het klantenbestand. 

Virtual Security is sinds 2007 actief als ICT-dienstverlener, sparringpartner, integrator en probleemoplosser voor klanten die op zoek zijn naar innovatieve ICT-oplossingen om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. De focus ligt op de beveiliging en optimalisatie van netwerken, applicaties en gegevens. Dankzij een lange en strategische relatie met Sophos en hun uitstekende kennis over Sophos-producten is Virtual Security een vertrouwde cybersecurity-adviseur geworden voor veel klanten die Sophos-oplossingen gebruiken. Daarom heeft het nu de Platinum Partner-status gekregen.

Terug naar nieuws overzicht