Axians is Microsoft Country Partner of the Year

Tom Greeve, Axians Nederland

29-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Axians is Microsoft Country Partner of the Year

Een gezamenlijke ambitie, hechte samenwerking, gigantische groei op de gebieden van Azure, Modern Workspace, Analytics en AI en de ontwikkeling van markt-specifieke oplossingen voor bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, zakelijke dienstverlening en de industrie zorgen ervoor dat Axians ‘Microsoft Country Partner of the Year’ is geworden in Nederland.

Microsoft Nederland ziet dat Axians zich snel ontwikkelt op alle mogelijke fronten en zorgt daarmee voor een stabiele en gezonde groei in de volledige breedte van het portfolio. Van het naar de cloud migreren van onze ambitieuze opdrachtgevers, tot het inrichten van ERP oplossingen voor de zorg en het bouwen van een digital-twin in de industrie. Axians heeft de Microsoft strategie en het portfolio van Microsoft volledig omarmt en heeft de ambitie uitgesproken om tot de absolute top van Nederland te willen behoren.

“Door de krachten steeds meer te bundelen en de samenwerking te intensiveren zien we een stabiele groei en nog belangrijker, maken we samen impact met de inzet van Microsoft technologie bij onze klanten. Dat we daarmee Country Partner of the Year zijn geworden is een fantastisch resultaat van deze gerichte en gefocuste aanpak. Ik wil dan ook Microsoft bedanken voor de fijne samenwerking. Ook wil onze verschillende teams van harte feliciteren en in het bijzonder onze engineers, consultants en architecten bedanken voor hun enorme bijdrage en passie in het realiseren van onze mooie oplossingen en projecten!”, aldus Pascal Schut, Microsoft Alliance & Business Development Director bij Axians.

Cloud, Data en AI

De groei in Microsoft Azure is niet alleen op het infrastructuur en security deel gerealiseerd, maar juist door de door Axians ontwikkelde workloads en oplossingen die ervoor zorgen dat organisaties altijd en overal data tot hun beschikking hebben. De basis hiervoor is onze moderne werkplek mede gebaseerd op Teams (en calling), Microsoft Defender en Azure Virtual Desktop. Daarnaast bied Axians het Maestro dataplatform aan haar ambitieuze opdrachtgevers, aangevuld met real-time integraties met sensoren en machines zodat het volledige landschap ontsloten kan worden. Axians gebruikt hiervoor technologieën zoals IoT, AI en 5G. Bovenop de verschillende architecturen zijn op basis van Business Central segment specifieke oplossingen ontwikkeld, zoals onze volledig vernieuwde Zorg ERP oplossing.

Workplace

“Ik ben zeer verheugd dat Axians Microsoft Partner of the Year 2022 in Nederland is geworden. Axians staat al jaren bekend om haar innovatiekracht. Met de ontwikkeling van de eXam workplace oplossing, laat Axians zien hoe ze die innovatiekracht ook inzetten voor de Nederlandse maatschappij. Iedereen die een examen moet maken kan dat nu doen op een plaats en tijd die van hem of haar het gunstigste is. Ik kijk er naar uit om onze samenwerking de komende jaren succesvol uit te bouwen”, aldus Hermien Roebersen, Directeur Global Partner Solutions bij Microsoft Nederland

Azure

Ook is er veel geïnvesteerd en geautomatiseerd rondom het Azure platform zodat Axians snel en gecontroleerd cloud omgevingen kan realiseren met klant specifieke Azure Landing Zones. Hiervoor zijn onze unieke diensten Azure Build & Deploy en Azure Manage & Monitor ontwikkeld. Axians gebruikt hiervoor de Microsoft Zero-trust best practices eventueel gecombineerd met container technologie en slimme netwerk segmentatie in samenwerking met ons sterke ecosysteem aan partners. "Wij geloven in de kracht van analytics, automation en cloud. Met Gaia van Axians helpen wij organisaties om complexe datacenter en cloud-vraagstukken te veranderen in de perfecte harmonie tussen mens en technologie", aldus Axians.

Digitale Transformatie

“Axians werkt al meer dan 20 jaar samen met Microsoft en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig specialist die op alle vlakken van de digitale transformatie, organisaties kan ondersteunen met de inzet van moderne cloud technologieën. De markt ontwikkeld zich momenteel ontzettend snel richting cloud diensten. Met de focus die we verder hebben aangebracht spelen we perfect in op deze markt ontwikkeling. De Microsoft Country Partner of the year award is dan ook een fantastische bevestiging dat we samen met Microsoft op de juiste koers zitten”, zegt Tom Greeve, Deputy Managing Director Axians.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud