TD SYNNEX boekt meer omzet en winst

01-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

TD SYNNEX boekt meer omzet en winst

IT-distributeur TD SYNNEX, waar Tech Data Nederland onderdeel van is,  heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het fiscale tweede kwartaal dat eindigde op 31 mei 2022. De omzet bedroeg 15,3 miljard dollar in het fiscale tweede kwartaal van 2022, een stijging van 160,7% ten opzichte van het voorgaande fiscale tweede kwartaal, voornamelijk als gevolg van de impact van de voltooiing van de fusie met Tech Data op 1 september 2021. Op sequentiële basis daalde de omzet met 1,3% vergeleken met het voorgaande kwartaal. De winst steeg naar 148,9 miljoen dollar.

"Onze fiscale Q2-resultaten tonen de uitstekende prestaties van ons team te midden van alweer een kwart van de sterke vraag naar onze technologische oplossingen", zegt Rich Hume, CEO van TD SYNNEX. "We boeken grote vooruitgang als TD SYNNEX en zien de vruchten van ons werk naarmate we vooruitgang boeken bij onze fusie-integratie en strategische initiatieven om te groeien in kern- en snelgroeiende technologieën."

De omzet in het derde kwartaal zal naar verwachting tussen de 14,5 miljard en 15,5 miljard dollar bedragen.Het nettoresultaat zal naar verwachting tussen 120 miljoen en 158 miljoen dollar liggen.

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht