AT Computing vanaf nu Hashicorp Enabled Partner

04-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AT Computing vanaf nu Hashicorp Enabled Partner

AT Computing, sinds 1985 gespecialiseerd in open source trainingen en consultancy, mag zich vanaf nu officieel Hashicorp Enabled Partner noemen. Na het succesvol doorlopen van het onboarding traject heeft de inmiddels beursgenoteerde Amerikaanse open source startup groen licht gegeven en mag AT Computing de officiële Hashicorp partner-badge gebruiken.

Met deze samenwerking zet AT Computing een volgende stap in haar missie om bedrijven te helpen bij het realiseren van hun cloud-native en Infrastructure as Code ambities.

Marcel Kornegoor, algemeen directeur bij AT Computing: “Onze klanten, de open source community en een merendeel van de specialisten binnen ons team zijn allemaal enorm enthousiast over de producten van Hashicorp. Met dit partnership verwachten we bestaande en nieuwe klanten nog beter van kennis en advies te kunnen voorzien op gebied van de Hashicorp tools. Het betekent echter niet dat we ons werk ineens anders gaan doen. AT Computing staat al vanaf de oprichting in 1985 voor leveranciersonafhankelijk en objectief advies en training op gebied van Linux en open source technologie. Een doorslaggevende factor voor ons om een partnership met Hashicorp aan te gaan was dan ook het intact blijven van deze zelfstandigheid. Gesprekken met andere grote open source vendoren zijn hierop in het verleden meermaals stukgelopen, maar Hashicorp moedigt ons juist aan om kritisch te zijn en te blijven. We hebben dan ook op geen enkele manier de plicht om de producten van Hashicorp te adviseren of te “pushen”.”

Dennis Kruyt (directeur consultancy bij AT Computing) “We hebben bij AT Computing de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het uitbouwen van onze kennis op gebied van cloud technologie. Met dit partnership onderstrepen we onze ambitie om onze klanten te helpen bij een zo vendor-neutraal mogelijke (multi-)cloud strategie, toepassing van GitOps best practices en Infrastructure as Code. We hebben dan ook hoge verwachtingen van onze samenwerking met Hashicorp. Het team van AT Computing beschikt over ruime ervaring met Hashicorp tools zoals Terraform, Nomad, Consul en Vault. Nu daar een rechtstreekse ingang bij Hashicorp aan wordt toegevoegd ontstaat een kennisblok waarmee we vrijwel iedere Infrastructure as Code uitdaging aandurven.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud