Pax8 biedt Exclaimer cloudportfolio voor e-mailhandtekeningen

04-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pax8 biedt Exclaimer cloudportfolio voor e-mailhandtekeningen

Pax8, marktplaats voor cloud business, heeft een wereldwijde overeenkomst aangekondigd met Exclaimer Group, de wereldleider in het beheer van e-mailhandtekeningen waarmee merken en bedrijven elk e-mailgesprek een goed einde kunnen brengen.

Door de overeenkomst hebben Pax8-partners toegang tot vier oplossingen in de Exclaimer-suite, waaronder Signature Management Cloud, Signature Marketing Cloud, Signature Feedback Power Up en Signature Appointments Power Up.

"E-mailhandtekeningen zorgen voor meer merkbekendheid, standaardisatie en schaalbaarheid in het hele bedrijf", zegt Ryan Walsh, Chief Operating Officer bij Pax8. “Door de samenwerking met Exclaimer stellen we partners in staat gebruik te maken van innovatieve cloudmarketingtools en de oplossingen toe te voegen aan hun technologiestacks. Exclaimer is de wereldleider in het ontwikkelen van oplossingen voor e-mailhandtekeningen en we zijn verheugd om hun bekroonde oplossingen aan partners over de hele wereld aan te bieden.”

De oplossingen van Exclaimer zijn veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk aldus Pax8. Het bedrijf behaalt een CSAT-score van 96 procent.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security