Arnoud Martens wordt Managing Director Valtech Nederland

Arnoud Martens

04-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Arnoud Martens wordt Managing Director Valtech Nederland

Valtech kondigt de benoeming van Arnoud Martens als Managing Director in Nederland aan. Als voorstander van innovatie en bedrijfstransformatie gedreven door digitale technologie en met uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten en internationale inzichten, zal Martens zich ervoor inzetten de Nederlandse tak van de organisatie verder te laten groeien en waarde te blijven leveren aan haar klanten.

Arnoud Martens is geen onbekende voor Valtech of de rol van MD. 8 jaar lang maakte hij deel uit van Valtech, zowel als Managing Director en Group Director voor Europa, tot hij in 2019 besloot het leven buiten Valtech te verkennen. In deze periode zijn zowel Martens als Valtech op veel vlakken gegroeid en ontwikkeld, waardoor de huidige timing om opnieuw onderdeel van het leiderschapsteam van Valtech te worden precies klopt:

“Tijdens de jaren dat ik weg was bij Valtech heb ik vanaf de zijlijn gezien hoe Valtech echt is getransformeerd van een digitaal bureau naar de wereldwijde partner voor bedrijfstransformatie die het vandaag de dag is. De inzichten die ik in die periode heb opgedaan sluiten volledig aan bij de reis die Valtech heeft doorgemaakt. Ik kijk ernaar uit om actief onderdeel te worden van die continue reis en om mijn kennis, leiderschap en actieve netwerk binnen en buiten Valtech in te zetten om de transformatie van lokale en wereldwijde klanten mogelijk te maken en innovatieve ervaringen te leveren,” zegt Arnoud Martens, nieuwe Managing Director, Valtech Nederland.

Met verschillende recente acquisities en een robuust groeitraject richt Valtech zich op een continue versterking van haar end-to-end capaciteiten als wereldwijde partner voor bedrijfstransformatie. In Nederland komt dit tot uiting in de groei van het bedrijf en de recente overname van de Nederlandse digitale B2B-commerce-powerhouse Evident, maar ook in de vorming van een regionaal leiderschapsteam gericht op Salesforce-oplossingen in Nederland, onder leiding van Eric Verhage.

Omdat Valtech zich meer en meer richt op regionale en wereldwijde samenwerking, zal Arnoud wanneer hij plaatsneemt in het leiderschapsteam toezicht houden op de groeiactiviteiten in Nederland en tegelijkertijd deel uitmaken van de bredere wereldwijde strategie en ambities van Valtech. "We zijn ontzettend blij dat Arnoud terugkeert naar de Valtech-familie", zegt David Gompel, Executive Vice President en Regional Manager voor Valtech Europe. “Arnouds besef van waar we vandaan komen, maar ook zijn gedeelde ambities over waar we naartoe gaan, zijn geweldige toevoegingen aan Valtech in Nederland en in Europa. Zijn internationale inzichten en sterke leiderschapscapaciteiten zijn de sleutel naar ons volgende hoofdstuk van groei".

Terug naar nieuws overzicht