Insight door Microsoft erkend als Worldwide Top Surface Reseller

Joyce Mullen, president en CEO Insight

06-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Insight door Microsoft erkend als Worldwide Top Surface Reseller

Insight Enterprises, wereldwijd IT-adviseur en solutions integrator die organisaties helpt om hun digitale transformatie te versnellen, heeft tijdens de 2022 Microsoft Partner of the Year Awards de titels Worldwide Surface Hub Reseller en Worldwide Surface PC Reseller in de wacht gesleept. De awards onderstrepen Insight’s expertise en vermogen om moderne werkplekken te creëren door middel van veilige, schaalbare oplossingen op basis van Microsoft-technologie.

"Insight luistert naar de feedback van onze klanten en Microsoft. In de afgelopen 15 maanden brachten we onze teams samen in een ‘single solution organisation’ om ons volledig toe te leggen op een specifieke technologie die onze klanten het belangrijkste vinden", zegt Joyce Mullen (foto), president en CEO van Insight. "Deze awards weerspiegelen hoe we de meest essentiële behoeften van onze klanten vervullen door innovatieve, schaalbare oplossingen te combineren met de end-to-end services en wereldwijde leveringsmogelijkheden die nodig zijn om hun digitale transformatie te vereenvoudigen en te versnellen."

De Microsoft Partner of the Year Awards erkennen Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitmuntende op Microsoft gebaseerde toepassingen, diensten en devices hebben ontwikkeld en geleverd. Wereldwijd werden awards ingedeeld in verschillende categorieën, waarbij de genomineerden werden gekozen uit een reeks van meer dan 3.900 ingediende nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd.

Insight werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten voor het volgende:

Worldwide Surface Hub Reseller: Als vooraanstaand, wereldwijd Surface Hub-partner en lid van de Microsoft Partner Advisory Council, heeft Insight een leidende positie met een diensten- en adviesstrategie voor het leveren van intentionele moderne werkplekconversaties voor klanten rond Hub en Microsoft Teams via moderne beveiliging (Microsoft 365), moderne inzet (Surface) en devicebeheer (Autopilot/Intune).

Worldwide Surface PC Reseller: Microsoft is een integraal onderdeel van Insight's moderne werkplekmodel, waardoor IT-beslissers van klanten de mogelijkheid hebben om Surface-devices kosteloos in hun eigen omgeving te testen en te evalueren.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware