gAvilar selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

07-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

gAvilar selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

Recent heeft gAvilar, producent van regeltechnische componenten voor gasnetwerken, DNA Services geselecteerd als nieuwe IT-partner voor de toekomst. gAvilar richt zich primair op de markt voor gasdistributie.

Kernactiviteit van het productiebedrijf is het ontwikkelen, produceren en verkopen van regelapparatuur. gAvilar is marktleidend op dit gebied en behoudt deze positie door continue te innoveren en efficiëncy verbeteringen door te voeren.

gAvilar is een bedrijf met een rijke historie. De wortels van deze onderneming liggen bij de Meterfabriek Dordrecht, welke zijn oorsprong kent in 1858. gAvilar heeft een sterke positie in het Nederlandse gasnetwerk. Door verregaande robotisering en goede engineering wordt een constante en hoge kwaliteit geleverd die cruciaal is om de veiligheid van het gasnetwerk te waarborgen. gAvilar voldoet al jaren als één van de weinige partijen aan de gestelde kwaliteit- en veiligheidseisen voor huishoud-gasdrukregelaars en gasdrukregel- en meetstations.

Vanwege de sterke groei van gAvilar was behoefte aan een solide IT-partner met aantoonbare referenties binnen productie- en handelsbedrijven. De samenwerking heeft betrekking op het complete IT-beheer inclusief security-oplossingen. Tijdens de inventarisatie van het huidige IT-landschap heeft DNA ook een uitvoerige security scan uitgevoerd.

Terug naar nieuws overzicht