Witold Kepinski - 08 juli 2022

Exact partner Quercis krijgt nieuwe eigenaren

Exact partner Quercis krijgt nieuwe eigenaren image

Dirk Acda, Martijn Brants en Jan Schonewille zijn vanaf heden de nieuwe eigenaren van Quercis B.V. Zij volgen vanaf 13 juni 2022 Ronald van Kessel en Raymond Kok op die samen Quercis hebben opgericht. Het nieuwe directieteam is al geruime tijd verbonden aan de organisatie en vormt al enige tijd het operationele managementteam. De oprichters zullen als adviseurs verbonden blijven aan de organisatie.

Raymond Kok – Oprichter: “We staan nu op het punt dat Quercis toe is aan de volgende stap; mee gaan in de volgende ambities. En dat mag de volgende generatie gaan doen. Voor ons is en blijft het belangrijk dat de cultuur, waarden en identiteit blijft voortbestaan zoals die nu is. Bij overnames en fusies zie je dat dat vaak mis gaat, en de identiteit verloren gaat. Wij wilden dit absoluut voorkomen. Dit heeft mede onze keuze bepaald om binnen de organisatie het stokje over te dragen.”

Jan Schonewille - Commercieel Directeur: “Het ambitieniveau van Raymond en Ronald heeft ons gebracht waar we nu staan. De basis ligt als een fundament en we willen daar nu op verder bouwen. Samen met onze ambities, is het belangrijk dat ons DNA blijft bestaan. Ambitie en kernwaarden sluiten elkaar niet uit en zullen zich blijven ontwikkelen, maar de basis zoals die is neergelegd willen wij blijven behouden.”

Dirk Acda – Operationeel Directeur: “Toen de mogelijkheid ontstond om het bedrijf over te nemen, zagen Martijn, Jan en ik een kans die we met beide handen moesten aangrijpen. Wij waarderen het dat Raymond en Ronald ervoor hebben gekozen om het bedrijf niet in de verkoop te zetten, maar ons deze kans te gunnen om zo de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.”

Martijn Brants – Technisch Directeur: “Wij zullen in de toekomst blijven inzetten op creativiteit en innovatie, waardoor de reikwijdte van de Exact software nog verder wordt vergroot.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!