Marc van Ierland neemt afscheid van Tech Data Nederland

Marc van Ierland

08-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Marc van Ierland neemt afscheid van Tech Data Nederland

Na een periode van vijf jaar neemt Marc van Ierland, Director Advanced Solutions Nederland, op 15 juli afscheid van Tech Data. Voor de overname door Tech Data in 2017 vervulde Marc de rol van Country Manager Benelux bij Avnet TS.

De afgelopen vijf jaar heeft Van Ierland samen met het Nederlandse Advanced Solutions team gewerkt aan onder meer de succesvolle integratie van Avnet TS, een sterke Advanced Solutions organisatiestructuur gebouwd, nieuwe business modellen ontwikkeld en de positionering van Tech Data als Value distributeur verder versterkt naar de markt.

Van Ierland: “Er ligt nu een stevige basis bij Tech Data waar de organisatie op door kan bouwen waardoor het nu voor mij tijd is voor nieuwe uitdagingen. Na vijf jaar een goed moment om een mooie periode binnen Tech Data af te sluiten en de ambities die ik nog heb verder in te gaan vullen. De komende periode ga ik gebruiken om definitieve plannen te maken voor de volgende stappen in mijn carrière.”

Patrick Steenssens, VP Benelux: “Marc heeft een grote bijdrage geleverd aan het bouwen van een stevig fundament voor onze transitie naar Solutions Aggregator in de IT-sector en onze rol als distributeur binnen het (digitale) ecosysteem verder vorm te geven. Wij danken Marc van harte voor zijn inzet en commitment en wensen hem veel succes voor de toekomst.”

Momenteel bekijkt Tech Data de mogelijkheden voor de invulling van de functie van AS Director Nederland. Totdat een opvolger bekend is, worden de taken waargenomen door Steenssens in samenwerking met de AS NL Managers.

 

Terug naar nieuws overzicht