Witold Kepinski - 12 juli 2022

Sake Algra nieuwe directeur van HSO Nederland

Sake Algra nieuwe directeur van HSO Nederland image

Sake Algra start op 1 augustus als Managing Director bij HSO Nederland. In zijn rol wordt de voormalige directeur van T-Systems verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van de internationale Microsoft partner in de Nederlandse markt.

“Tijdens mijn sabbatical kwam ik in contact met HSO. Ik was onder de indruk van het potentieel, het portfolio en de ondernemende cultuur van het bedrijf. De Microsoft Cloud technologie, gecombineerd met het diensten portfolio en de industrie kennis van HSO bieden veel kansen om bedrijven op hun digitale reis te begeleiden en succesvol te maken“ vertelt Sake.

Peter J. ter Maaten, CEO van HSO: “We zijn heel blij met de komst van Sake Algra. Sake heeft veel ervaring met het leiden van business transformaties op het snijvlak van business & IT. Zijn netwerk, jarenlange ervaring en persoonlijkheid maken hem de perfecte kandidaat voor verdere groei van HSO, waar inmiddels wereldwijd 1.800 medewerkers werkzaam zijn.”

Sake heeft ruim dertig jaar ervaring met het leiden van verandertrajecten en aansturen van organisaties. Voor T-Systems werkte Sake 18 jaar voor voor CGI / Logica, waar hij eveneens als Managing Director actief was.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!