Wouter Hoeffnagel - 12 juli 2022

HMD introduceert drie feature phones en Nokia T10 tablet

HMD introduceert drie feature phones en Nokia T10 tablet image

HMD Global, the home of Nokia phones, introduceert drie nieuwe feature phones. Het bedrijf wil hiermee een alternatief bieden voor mensen die willen ontsnappen aan technologiemoeheid en de 'always on'-cultuur. Naast deze feature phones introduceert Nokia ook de nieuwe Nokia T10. Deze duurzame en betaalbare tablet is ontworpen voor op het werk, thuis en voor het gezinsleven. De tablet voorziet in videobellen, streamen of kan als tweede scherm dienen voor een pc.

De Nokia T10 is de nieuwste Nokia tablet. Het apparaat is duurzaam van binnen en van buiten. Het unibody polymeer-ontwerp en de nano-textuur afwerking verbergen krassen. De tablet is voorzien van Android 12-software, twee jaar gegarandeerde Android-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates (twee keer meer dan de concurrentie). De tablet is ook voorzien van Google Entertainment Space en Google Kids. Tegelijk vult een nieuwe reeks accessoires de functionaliteit van de Nokia T10 aan. Denk hierbij aan de Nokia Flip cover, die de tablet extra beschermt tegen stoten en krassen.

Nokia 8210 4G

Nokia 8210 4G - een nieuwe toevoeging aan de 'Originals'-familie - eert de iconische Nokia 8210 die in 1999 werd gelanceerd tijdens de Paris Fashion Week. De nieuwe Nokia 8210 4G is geïnspireerd op de klassieke feature phone en combineert duurzaamheid met 4G, VoLTE-mogelijkheden, een groot 2,8-inch display en een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien beschikt hij over een wekenlange stand-by tijd.

De Nokia 5710 XpressAudio combineert elementen van de Nokia 5310 met moderne features. Denk hierbij aan een grotere batterij, speciale toetsen voor audiobediening en ingebouwde draadloze oordopjes. Wanneer ze niet worden gebruikt zitten de afneembare draadloze oordopjes onder een slider aan de achterkant van de telefoon, zodat ze altijd opgeladen zijn. Ook is de telefoon voorzien van audiotuning, die het geluid optimaliseert.

Nokia 2660 Flip

De Nokia 2660 Flip is voorzien van flip-functionaliteit. Dankzij de verbeterde toegankelijkheidsfuncties is het apparaat onder meer geschikt voor 55-plussers. Ook biedt het apparaat een groot scherm, compatibiliteit met gehoorapparaten, een lange levensduur van de batterij en grote knoppen. Ook is een noodoproepknop beschikbaar. Als er iets onverwachts gebeurt, kunnen er tot vijf geselecteerde contactpersonen op de hoogte worden gebracht middels een druk op deze knop. Met behulp van de meegeleverde Nokia-houder kan de telefoon comfortabel worden opgeladen.

  • De Nokia T10 is beschikbaar in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in de kleur Ocean Blue in WiFi 3/32 GB geheugenconfiguratie vanaf €169 en in LTE 3/32GB geheugenconfiguratie vanaf €189.  
  • Accessoires voor de Nokia T10: De Nokia Flip Cover is beschikbaar in Nederland vanaf eind juli/begin augustus voor €29,99.
  • De Nokia 8210 4G is beschikbaar in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in blauwe uitvoering vanaf €79,99.  
  • De Nokia 5710 XpressAudio is beschikbaar in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in zwart/rood uitvoering vanaf €89,99.
  • De Nokia 2660 Flip is beschikbaar zijn in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in de kleuren blauw, rood en zwart in een bundel met de Nokia Charging Cradle vanaf €99,99. De Nokia 2660 Flip en de Nokia Charging Cradle zijn daarnaast ook apart verkrijgbaar vanaf respectievelijk €89,99 en €19,99.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!