VMware Partner Awards 2022 winnaars zijn bekend

VMware Partner Awards 2022 winnaars

VMware Partner Awards 2022 winnaars zijn bekend

Fundaments won de VMware Partner Innovation award

VMware Partner Awards 2022 winnaars zijn bekend

SLTN won de VMware Partner Social Impact award

12-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware Partner Awards 2022 winnaars zijn bekend

VMware heeft tijdens zijn Partner Update & Appreciation Event bij Utrecht de Partner Awards uitgereikt. Tijdens het event werden zeven awards overhandigd aan partners en individuen die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben.

Evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht vormde gisteren het prachtige decor van het VMware Partner Update & Appreciation Event. Na het benoemen van de nieuwste ontwikkelingen bij VMware was het tijd om terug te blikken op de successen van afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. Er zijn een zestal awards uitgereikt aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze onderscheiden hebben.

Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “We kijken, net als onze partners, altijd uit naar het VMware Partner Update & Appreciation Event. Dit jaar is het extra mooi dat we weer fysiek bij elkaar kunnen zijn om updates te delen en partners in het zonnetje te zetten. Onze partners hebben het afgelopen jaar geweldig werk verricht en een essentiële bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers krachtige en toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag de zeven winnaars van onze VMware Partner Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma."

Eerder dit jaar maakten VMware de genomineerden bekend. In elk van de zeven categorieën maakten partners of individuen kans op het winnen van de award. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

Winnaars van de VMware Partner Awards 2022:

Partner Value award – Fondo

Partner Innovation award – Fundaments

Partner Digital Transformation award – RedLogic/Conscia Nederland

Partner Social Impact award – SLTN

Commit to Grit award – ITQ

Partner Personality of the Year award – Ali Khan (Dell) en Yoeri Langendoen (SoftwareONE)

Special Recognition award – Tech Data

Winnaars zijn blij

De winnaars zijn blij met de awards. SLTN CEO Eugene Tuijnman is trots met de erkenning dat zijn bedrijf de VMware Partner Social Impact Award heeft ontvangen. SLTN doet aan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (mvo) en ondersteunt diverse goede doelen. Daarnaast is de business met VMware het afgelopen jaar sterk gegroeid, aldus Tuijnman.

Fundaments kwam als grote winnaar uit de bus in de categorie ‘Partner Innovation Award’: Eduard Keijzer, Partner Manager bij Fundaments: “Deze mooie award is een team effort van het volledige team van Fundaments en hier zijn we natuurlijk super trots op! Het laat zien dat we onze partners een hoogstaand technologisch VMware-platform bieden, waar elke partner in een OPEX-vorm van kan profiteren. Daarnaast hebben we slechts enkele weken geleden te horen gekregen dat we als eerste in Nederland de VMware Sovereign Cloud status hebben behaald. De partners van Fundaments (MSP’s, IT-dienstverleners en ISV’s) en hun klanten, waaronder overheidsinstellingen, financiële instellingen en healthcare, hebben hiermee de zekerheid dat hun data 100% door Fundaments gecontroleerd, beheerd en bewaakt wordt, op Nederlandse bodem staat en voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving over privacy en dataopslag."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter