Wouter Hoeffnagel - 15 juli 2022

KnowBe4 gaat samenwerking aan met reseller Cyber Cloud

KnowBe4 gaat samenwerking aan met reseller Cyber Cloud image

KnowBe4 gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Cyber Cloud. De reseller neemt de producten van KnowBe4 op in zijn portfolio.

Als aanbieder van security awareness-trainingen en een gesimuleerd phishingplatform maakt KnowBe4 medewerkers bewuster van en leert hen hoe ze kunnen reageren op cybersecuritybedreigingen die organisaties vaak treffen, zoals phishing en social engineering. Socialengineering en phishing zijn verantwoordelijk voor 70-90% van alle kwaadaardige datalekken.

Platform aan meer organisaties leveren

"Dit is een spannende samenwerking voor KnowBe4, en we kijken ernaar uit om met Cyber Cloud te werken om onze security awareness training en gesimuleerd phishing-platform te leveren aan nog meer organisaties in heel Nederland", zegt Tony Jennings, EVP van internationale en wereldwijde channel sales bij KnowBe4. “Als enige partner van Cyber Cloud in onze specifieke ruimte, biedt dit ons nieuwe mogelijkheden om organisaties te helpen het aanhoudende probleem van social engineering beter te beheersen. Dit is slechts het begin van een wederzijds voordelige relatie die voor beide organisaties positieve channelresultaten zal kennen."

Arno Franken, directeur van Cyber Cloud: "KnowBe4 heeft invloed op de menselijke firewall van organisaties met bewustwordingstrainingen, waaronder baselinetests, gebruikerstraining en geautomatiseerde gesimuleerde phishing-aanvallen voor bedrijven van elke omvang om een veerkrachtigere en veiligere organisatie op te bouwen. Als Cyber Cloud zijn we sterk en groeiend op het gebied van penetratietesten. Door KnowBe4 in ons portfolio van cyberbeveiligingsdiensten te hebben, kunnen we ook de menselijke kant van cyberbeveiliging dekken!"

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!