Witold Kepinski - 15 juli 2022

Infosys neemt BASE life science over

Infosys neemt BASE life science over image

Infosys, speler in digitale diensten en consulting van de volgende generatie, heeft een definitieve overeenkomst aangekondigd voor de overname van BASE life science, een technologie- en adviesbureau in de life sciences-industrie, in Europa.

De overname bevestigt opnieuw onze toewijding om wereldwijde life sciences-bedrijven te helpen bedrijfswaarde te realiseren via cloud-first digitale platforms en data, om klinische proeven te versnellen en de ontwikkeling van geneesmiddelen op te schalen, met een positieve impact op levens en het behalen van betere gezondheidsresultaten.

BASE brengt naar Infosys domeinexperts met commerciële, medische, digitale marketing, klinische, regelgevende en kwaliteitskennis. Gesteund door een team van data science-specialisten, loopt BASE voorop op het gebied van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends. Het heeft een sterke focus op data en AI, en het vermogen om bedrijfslogica en technologie te overbruggen en te integreren, wat leidt tot inzichten voor betere gezondheidsresultaten.

BASE, met hoofdkantoor in Denemarken, is een van de snelst groeiende technologie- en adviespartners in de life sciences-industrie. Het bedrijf heeft ongeveer 200 van de beste, multidisciplinaire industrie-experts in Denemarken, Zwitserland, het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië en een nearshore-technologiecentrum in Spanje. Samen met Infosys zal BASE zijn expertiseportfolio verder uitbreiden naar de segmenten Consumer Health, Animal Health, MedTech en Genomics. BASE werkt samen met toonaangevende leveranciers van softwaretechnologie in de life sciences-industrie, zoals Veeva, IQVIA en Salesforce.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!