Bishop Fox ontvangt flinke kapitaal investering

18-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bishop Fox ontvangt flinke kapitaal investering

Bishop Fox, speler op het gebied van offensieve beveiliging, heeft 75 miljoen dollar aan Series B-financiering aangekondigd van de groeigerichte investeringsmaatschappij Carrick Capital Partners. Bisschop Fox heeft grote klante, waaronder Google, Equifax, John Deere, Sonos en Zoom.

De strategische tweede ronde brengt de totale financiering op 100 miljoen dollar voor het 17-jarige cyberbeveiligingsbedrijf. De financiering zal worden gebruikt om het ongeëvenaarde team van offensieve beveiligingsexperts van het bedrijf te laten groeien en de uitbreiding van het Cosmos-platform te stimuleren.

Als onderdeel van de transactie zal Carrick Managing Director Chris Wenner toetreden tot de raad van bestuur van Bishop Fox, naast huidig bestuurslid Will Lin, Managing Director van Forgepoint Capital, de hoofdinvesteerder van Serie A. Forgepoint Managing Director Don Dixon verschuift van zijn rol als bestuurslid naar bestuursadviseur.

“Dit kapitaal zal zorgen voor extra innovatie in ons Cosmos-platform, investeringen in onze mensen en uitbreiding van Bishop Fox Academy. Door de beste technologie en het beste talent in de branche verder te ontwikkelen, zullen we de toekomst van offensieve beveiliging blijven definiëren”, zegt Vinnie Liu, medeoprichter en CEO van Bishop Fox. “Bovendien zal de financiering ons in staat stellen om onze internationale expansie te versnellen en onze expertise uit te breiden om nog meer organisaties te helpen vooruit te komen. We zijn verheugd om samen te werken met Carrick, een investeerder die onze visie en missie deelt.”

Terug naar nieuws overzicht
Security