Redactie - 20 juli 2022

CloudLunch belicht kansen in de MSP markt

CloudLunch belicht kansen in de MSP markt image

Vrijdag de 26ste augustus is er weer de 11e editie van de CloudLunch. Deze editie wordt weer iets anders dan anders, niet inhoudelijk, wel qua locatie. CloudLunch in Utrecht Oud Zuilen, maar dit keer bij Brasserie Oud Zuilen prachtig gelegen aan de Vecht.

Deze CloudLunch wordt gesponsord door LogicMonitor. LogicMonitor is een leverancier van monitoring oplossingen over alle verschillende Cloud bronnen en omgevingen heen. Sprekers zijn MSP marktexpert Ferry Helder en de VP Sales Frederik Kunst.

Met een oplossing specifiek gericht op MSP’s, gaan zij, samen met een klant uit de MSP markt (!) uitleggen hoe je eenvoud brengt in de complexe omgeving van multicloudbeheer en -monitoring. Leer van een collega hoe je meer klantwaarde levert over alle clouds heen.

CloudLunch mede-oprichter Martijn van Zoeren: "We zijn supertrots dat we digitale innovatie expert Robert de Blok als onafhankelijke spreker bereid hebben gevonden om ons inzichten te geven in hoe je als IT-provider met digitale innovatie bij klanten om kunt gaan. Doordat hij in het verleden werkzaam was in de IT heeft hij gezien dat een meer holistische blik op klantwaarde en de klant van de klant ontbreekt. Hoe kun je jouw customer experience vergroten?"

Sprekers

Frederik Kunst
Regional Vice President Sales bij LogicMonitor

Ferry Helder
Channel Manager - Benelux/Nordics - LogicMonitor

Robert de Blok
New Business, Digital Strategy, Transformation and Innovation

Waar?
Brasserie Oud Zuilen
Daalseweg 79
3611 AA Oud Zuilen

Tijd
Vanaf 11.30 uur
Verzeker jezelf van een plek tijdens CloudLunch

Meld je vandaag nog aan voor deze editie door te klikken op deze link.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!