OutSystems wordt lid SAP PartnerEdge programma in de categorie Build

23-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

OutSystems wordt lid SAP PartnerEdge programma in de categorie Build

OutSystems, ontwikkelaar van een low-code platform, maakt bekend dat zij officieel lid is geworden van het SAP PartnerEdge-programma in de categorie Build.

Met dit lidmaatschap onderstreept OutSystems de meerwaarde van haar platform voor bedrijven die gebruikmaken van oplossingen van SAP. Deze nieuwe samenwerking maakt het voor bedrijven die deel uitmaken van het ecosysteem van SAP nog eenvoudiger om kennis te maken met de technologie van OutSystems.

Door de deelname aan het SAP PartnerEdge-programma kan OutSystems haar platform (OutSystems 11) met de oplossingen van SAP integreren. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft dit platform gecertificeerd voor integratie met SAP S/4HANA en SAP NetWeaver op basis van standaard integratiemethodieken.

De samenwerking vereenvoudigt volgens OutSystems de interoperabiliteit met SAP S/4HANA. Bedrijven kunnen vanaf nu werken aan de ontwikkeling van customer experience, met meer maatwerk en programmeeropties, innovatieve klanten- en partnerportals en soepele migratieprocessen voor bedrijfssystemen. Deze integratie is een van de meest voorkomende toepassingsscenario’s voor klanten van OutSystems. Zij kunnen sneller innoveren, de productiviteit van hun teams opvoeren en optimaal gebruikmaken van hun investeringen in de oplossingen van SAP, zo meldt OutSystems.

Terug naar nieuws overzicht
Software