HCL Technologies helpt DSM bij digitale transformatie

22-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HCL Technologies helpt DSM bij digitale transformatie

HCL Technologies (HCL) heeft een meerjarige overeenkomst getekend om de modernisering van DSM's belangrijkste IT-bedrijfssystemen en de overgang naar een product- gebaseerd IT-bedrijfsmodel.

HCL zal de digitale transformatie helpen versnellen van DSM, een doelgerichte, op wetenschap gebaseerde wereldleider op het gebied van gezondheid, voeding en biowetenschappen, met een cloud-first-strategie, flexibele levering en de volgende generatie beveiligings- en netwerkpraktijken. Door een naadloos verbonden groepsbrede digitale werkomgeving te creëren, ondersteunt HCL DSM's inspanningen op het gebied van duurzame productinnovatie en groeiambities.

“We wilden overstappen van een multi-vendorlandschap en werken met een enige integratiepartner die de diepgaande expertise heeft om onze digitale ambities te helpen realiseren. HCL deelt DSM's waarden om duurzaamheid centraal te stellen in onze digitale roadmap, waardoor ze een ideale transformatiepartner zijn.”

"Om de strategie van DSM en ons doel om de gezondheid van mens en planeet te verbeteren, te ondersteunen, bevinden we ons midden in een digitale transformatie, zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn", aldus Ipek Ozsuer, Chief Digital Officer van DSM. “We wilden overstappen van een multi-vendorlandschap en werken met een enige integratiepartner die de diepgaande expertise heeft om onze digitale ambities te helpen realiseren. HCL deelt DSM's waarden om duurzaamheid centraal te stellen in onze digitale roadmap, waardoor ze een ideale transformatiepartner zijn.”

HCL's Fenix 2.0 digitale uitvoeringsraamwerk zal best practices stimuleren en transformatie op grote schaal versnellen in alle bedrijfsonderdelen en productlijnen van DSM. Door gebruik te maken van de volgende generatie automatisering en analyses, is HCL van plan de levering van IT-service aan ongeveer 18.000 eindgebruikers op 200 locaties in meer dan 50 landen te verbeteren.

"We zijn verheugd dat DSM voor HCL heeft gekozen om zijn digitale transformatie te ondersteunen", zegt Ashish Kumar Gupta, Chief Growth Officer, Europa en Afrika, HCL Technologies. “DSM is een pionier op het gebied van verantwoord ondernemen en wordt geleid door een doel dat nauw aansluit bij de eigen cultuur, waarden en toewijding van HCL ter ondersteuning van onze wereldwijde gemeenschappen. Deze betrokkenheid is een bewijs van ons succesvolle trackrecord in nauwe samenwerking met klanten om de digitale transformatie in hun hele bedrijf te ondersteunen.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie