Organon kiest voor Cognizant

26-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Organon kiest voor Cognizant

Cognizant heeft een nieuwe meerjarige overeenkomst getekend met Organon, een mondiaal bedrijf in de vrouwengezondheidzorg. Met deze samenwerking wordt er ingezet op de verbetering van de levering van gezondheidsproducten van Organon en daarnaast wordt hun beheer van de toeleveringsketen van geneesmiddelen verbeterd.

Cognizant gaat Organon helpen bij het opschalen van hun gezondheidsactiviteiten door middel van het leveren van volledige industriële technologische ondersteuning voor de wereldwijde farmaceutische productielocaties van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Indonesië. Dit betreft onder meer het beheer van Organon's productiesystemen met SAP's S4/HANA enterprise applicatiesuite. Cognizant gaat Organon ook op afstand en op locatie ondersteunen om het real-time inzicht in de supply chain te verbeteren, de doorlooptijden te verkorten en producten dus sneller bij de ontvanger te krijgen.

“Met de inzet van de juiste technologie kunnen wij ons als organisatie differentiëren en komen wij steeds dichter bij het vervullen van ons missie om wereldwijd leider te worden op het gebied van de gezondheid van vrouwen", zegt Rachel Stahler, Chief Information Officer bij Organon. “Door de samenwerking met Cognizant kunnen we door middel van hun expertise onze digitale ambities en mogelijkheden bevorderen en dus de toegang tot belangrijke therapieën voor vrouwen overal ter wereld versterken."

“Door onze samenwerking met Organon wordt hun farmaceutische ontwikkeling in lijn gebracht met onze Industrie 4.0-principes. Een cruciale stap om de gezondheid van vrouwen in een efficiënte, snelle en compliant aanpak te ondersteunen”, zegt Surya Gummadi, Cognizant's SVP van Global Health Sciences en SVP, Americas. “Dit soort samenwerkingen helpt ons om nieuwe mogelijkheden voor bedrijven te creëren, waardoor zij (digitaal) transformeren en schaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit kunnen leveren."

Inmiddels werkt Cognizant al samen met dertig wereldwijde farmaceutische bedrijven. De overname van Zenith Technologies in 2019 heeft Cognizant in staat gesteld om een van de enige wereldwijde organisaties te worden die in staat is om end-to-end ondersteuning te bieden voor farmaceutische productiesystemen. De gecombineerde expertise van Cognizant en Zenith Technologies levert een scala aan Industrie 4.0-mogelijkheden, waaronder machinesensor- en controllerinstrumentatie, supervisory control, data-acquisitie en automatisering. Het grootste deel van Organon's productie- en leveringsprogramma zal worden beheerd en ondersteund door gebruik te maken van de mogelijkheden van Cognizant-Zenith.

Terug naar nieuws overzicht