Omen wordt exclusieve partner voor pc-hardware van Team Gullit

27-07-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Omen wordt exclusieve partner voor pc-hardware van Team Gullit

Team Gullit gaat een nieuwe samenwerking aan met OMEN, het gaming-merk van HP. OMEN wordt zo de exclusieve pc-hardwarepartner van de FIFA-academie van Ruud Gullit. De samenwerking richt zich op het produceren van content vanuit het nieuwe Team Gullit-hoofdkwartier.
 
De focus ligt bij de samenwerking tussen Team Gullit en OMEN op het creëren van content: een richting die Team Gullit bewust is ingeslagen. Binnenkort opent de FIFA academy haar nieuwe HQ, een plek waar spelers optimaal moeten kunnen presteren en waar zowel de spelers als het team content kunnen maken voor de social media-kanalen. Met meer dan 150.000 volgers is Team Gullit al jaren een van de grootste FIFA esports-teams ter wereld.

Team Gullit HQ

"Voor ons is de timing van de samenwerking ideaal. Binnenkort openen we officieel ons nieuwe Team Gullit HQ; een unieke plek die aan alle wensen van de spelers en ons voldoet", zegt Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit. "OMEN-desktops zorgen er niet alleen voor dat de ruimte er fantastisch uitziet, ze bieden ons ook de kracht die we nodig hebben om onze contentgame naar een hoger niveau te tillen vanaf de lancering van FIFA 23."
 
Sue Sue Au, Marketing Manager Personal Systems & Gaming bij HP: “We zijn verheugd en trots om samen te werken met een van de beste FIFA esports-teams ter wereld. Team Gullit is professioneel, staat voor kwaliteit en is ambitieus, wat perfect past bij de waarden van OMEN. Als je aan FIFA denkt, koppel je dat niet zomaar aan laptops of desktops. Het zijn echter gamers die naast hun consoles ook een pc nodig hebben om pc-games te spelen. Daarnaast bellen ze op Discord, streamen ze op Twitch en bewerken ze video's voor YouTube. Bij OMEN maakt het niet uit wat je speelt of welk niveau je hebt - we verdedigen de reis van iedereen die speelt."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware