NVIDIA AI Enterprise is vernieuwd met meer functies

27-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

NVIDIA AI Enterprise is vernieuwd met meer functies

NVIDIA heeft de algemene beschikbaarheid van NVIDIA AI Enterprise 2.1 aangekondigd. Deze nieuwste versie van de end-to-end softwaresuite voor AI en data-analyse is geoptimaliseerd, gecertificeerd en ondersteund voor bedrijven om AI-applicaties te implementeren en te schalen in bare-metal, virtuele, container- en cloudomgevingen. 

De NVIDIA AI Enterprise 2.1-release biedt geavanceerde data science met de nieuwste NVIDIA RAPIDS en low-code AI-modelontwikkeling met behulp van de meest recente release van NVIDIA TAO Toolkit . 

AI Enterprise 2.1 maakt enterprise AI nog toegankelijker in hybride of multi-cloudomgevingen en bevat extra ondersteuning voor Red Hat OpenShift in de public cloud en de nieuwe Microsoft Azure NVads A10 v5-serie. Dit zijn de eerste virtuele NVIDIA-GPU-instances die worden aangeboden vanuit de public cloud, waardoor het delen van GPU's betaalbaar is.

Ondersteuning voor de nieuwste AI-frameworks

NVIDIA AI Enterprise stelt de IT-specialist in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste AI-tools voor ontwikkeling en implementatie, samen met enterprise-ondersteuning en regelmatige updates van NVIDIA. Ondersteuning blijft bestaan voor degenen die vertrouwen op eerdere versies van NVIDIA AI-frameworks, waardoor de flexibiliteit wordt gegarandeerd om infrastructuurupdates te beheren.

NVIDIA TAO-toolkit 22.05

De NVIDIA TAO Toolkit is een low-code-oplossing van NVIDIA TAO, een raamwerk waarmee ontwikkelaars aangepaste, productieklare modellen kunnen maken voor spraak- en vision-AI-toepassingen.

De nieuwste versie van de TAO Toolkit wordt nu ondersteund via NVIDIA AI Enterprise, met nieuwe belangrijke functies, waaronder integratie van REST API's, import van vooraf getrainde gewichten, TensorBoard-integratie en nieuwe vooraf getrainde modellen.

NVIDIA RAPIDS 22.04

De RAPIDS 22.04-release biedt meer ondersteuning voor gegevensworkflows door de toevoeging van nieuwe modellen, technieken en gegevensverwerkingsmogelijkheden in alle NVIDIA-gegevenswetenschappelijke bibliotheken. 

Red Hat OpenShift-ondersteuning in de public cloud 

Red Hat OpenShift , het zakelijke Kubernetes-platform met geïntegreerde DevOps-mogelijkheden, is nu gecertificeerd en ondersteund voor de openbare cloud met NVIDIA AI Enterprise, naast bare metal- en VMware vSphere-gebaseerde implementaties. Hierdoor kan een gestandaardiseerde AI-workflow in een Kubernetes-omgeving worden geschaald in een hybride-cloudomgeving.

Azure NVads A10 v5-ondersteuning 

De Azure NVads A10 v5-serie, aangedreven door NVIDIA A10 Tensor Core GPU's, biedt ongekende GPU-schaalbaarheid en betaalbaarheid met fractionele GPU-deling voor flexibele GPU-groottes variërend van een zesde van een A10 GPU tot twee volledige A10 GPU's.

Als onderdeel van de ondersteunde platforms zijn de NVads A10 v5-instanties gecertificeerd met NVIDIA AI Enterprise om geoptimaliseerde prestaties te leveren voor deep learning-inferentie, waarbij het nut en de kostenefficiëntie van grootschalige implementaties in de cloud worden gemaximaliseerd.

Domino Data Lab Enterprise MLOps-platformcertificering

NVIDIA AI Accelerated partner Domino Data Lab's enterprise MLOps-platform is nu gecertificeerd voor NVIDIA AI Enterprise. Dit certificeringsniveau beperkt de implementatierisico's en zorgt voor betrouwbare, krachtige integratie met het NVIDIA AI-platform.

Deze samenwerking combineert de Enterprise MLOps-voordelen van workload-orkestratie, selfservice-infrastructuur en samenwerking met kosteneffectieve schaalbaarheid van virtualisatie op mainstream-versnelde servers.

NVIDIA LaunchPad biedt organisaties toegang tot de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite in een computeromgeving met praktische labs. De nieuwste NVIDIA AI-frameworks en -hulpmiddelen, draaiend op NVIDIA AI Enterprise, zijn beschikbaar via de nieuwe NVIDIA LaunchPad-labs . De labs worden gehost op NVIDIA-versnelde infrastructuur en stellen ondernemingen in staat om de ontwikkeling en implementatie van moderne, datagestuurde applicaties te versnellen en snel de volledige AI-workflow te testen en prototypen op dezelfde complete stack die beschikbaar is voor implementatie, aldus NVIDIA.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware