Redactie - 27 juli 2022

NVIDIA AI Enterprise is vernieuwd met meer functies

NVIDIA AI Enterprise is vernieuwd met meer functies image

NVIDIA heeft de algemene beschikbaarheid van NVIDIA AI Enterprise 2.1 aangekondigd. Deze nieuwste versie van de end-to-end softwaresuite voor AI en data-analyse is geoptimaliseerd, gecertificeerd en ondersteund voor bedrijven om AI-applicaties te implementeren en te schalen in bare-metal, virtuele, container- en cloudomgevingen. 

De NVIDIA AI Enterprise 2.1-release biedt geavanceerde data science met de nieuwste NVIDIA RAPIDS en low-code AI-modelontwikkeling met behulp van de meest recente release van NVIDIA TAO Toolkit . 

AI Enterprise 2.1 maakt enterprise AI nog toegankelijker in hybride of multi-cloudomgevingen en bevat extra ondersteuning voor Red Hat OpenShift in de public cloud en de nieuwe Microsoft Azure NVads A10 v5-serie. Dit zijn de eerste virtuele NVIDIA-GPU-instances die worden aangeboden vanuit de public cloud, waardoor het delen van GPU's betaalbaar is.

Ondersteuning voor de nieuwste AI-frameworks

NVIDIA AI Enterprise stelt de IT-specialist in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste AI-tools voor ontwikkeling en implementatie, samen met enterprise-ondersteuning en regelmatige updates van NVIDIA. Ondersteuning blijft bestaan voor degenen die vertrouwen op eerdere versies van NVIDIA AI-frameworks, waardoor de flexibiliteit wordt gegarandeerd om infrastructuurupdates te beheren.

NVIDIA TAO-toolkit 22.05

De NVIDIA TAO Toolkit is een low-code-oplossing van NVIDIA TAO, een raamwerk waarmee ontwikkelaars aangepaste, productieklare modellen kunnen maken voor spraak- en vision-AI-toepassingen.

De nieuwste versie van de TAO Toolkit wordt nu ondersteund via NVIDIA AI Enterprise, met nieuwe belangrijke functies, waaronder integratie van REST API's, import van vooraf getrainde gewichten, TensorBoard-integratie en nieuwe vooraf getrainde modellen.

NVIDIA RAPIDS 22.04

De RAPIDS 22.04-release biedt meer ondersteuning voor gegevensworkflows door de toevoeging van nieuwe modellen, technieken en gegevensverwerkingsmogelijkheden in alle NVIDIA-gegevenswetenschappelijke bibliotheken. 

Red Hat OpenShift-ondersteuning in de public cloud 

Red Hat OpenShift , het zakelijke Kubernetes-platform met geïntegreerde DevOps-mogelijkheden, is nu gecertificeerd en ondersteund voor de openbare cloud met NVIDIA AI Enterprise, naast bare metal- en VMware vSphere-gebaseerde implementaties. Hierdoor kan een gestandaardiseerde AI-workflow in een Kubernetes-omgeving worden geschaald in een hybride-cloudomgeving.

Azure NVads A10 v5-ondersteuning 

De Azure NVads A10 v5-serie, aangedreven door NVIDIA A10 Tensor Core GPU's, biedt ongekende GPU-schaalbaarheid en betaalbaarheid met fractionele GPU-deling voor flexibele GPU-groottes variërend van een zesde van een A10 GPU tot twee volledige A10 GPU's.

Als onderdeel van de ondersteunde platforms zijn de NVads A10 v5-instanties gecertificeerd met NVIDIA AI Enterprise om geoptimaliseerde prestaties te leveren voor deep learning-inferentie, waarbij het nut en de kostenefficiëntie van grootschalige implementaties in de cloud worden gemaximaliseerd.

Domino Data Lab Enterprise MLOps-platformcertificering

NVIDIA AI Accelerated partner Domino Data Lab's enterprise MLOps-platform is nu gecertificeerd voor NVIDIA AI Enterprise. Dit certificeringsniveau beperkt de implementatierisico's en zorgt voor betrouwbare, krachtige integratie met het NVIDIA AI-platform.

Deze samenwerking combineert de Enterprise MLOps-voordelen van workload-orkestratie, selfservice-infrastructuur en samenwerking met kosteneffectieve schaalbaarheid van virtualisatie op mainstream-versnelde servers.

NVIDIA LaunchPad biedt organisaties toegang tot de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite in een computeromgeving met praktische labs. De nieuwste NVIDIA AI-frameworks en -hulpmiddelen, draaiend op NVIDIA AI Enterprise, zijn beschikbaar via de nieuwe NVIDIA LaunchPad-labs . De labs worden gehost op NVIDIA-versnelde infrastructuur en stellen ondernemingen in staat om de ontwikkeling en implementatie van moderne, datagestuurde applicaties te versnellen en snel de volledige AI-workflow te testen en prototypen op dezelfde complete stack die beschikbaar is voor implementatie, aldus NVIDIA.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!