Spot by NetApp biedt continue security voor cloud infrastructuur

27-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Spot by NetApp biedt continue security voor cloud infrastructuur

NetApp, een cloud-gedreven datacentrisch softwarebedrijf, maakt vandaag de algemene beschikbaarheid van Spot Security bekend. Spot Security is gebouwd voor de cloud en levert een oplossing voor continue beoordeling en analyse van de securitystatus van de cloud. Spot Security stelt DevOps en SecOps teams in staat om eenvoudig samen te werken om misconfiguraties te identificeren, hun potentiële aanvalsoppervlak te verkleinen en compliance te waarborgen.

De technologie van Spot Security werkt zonder tussenkomst van agents en analyseert de relaties tussen cloudresources om een duidelijk overzicht en geprioriteerde acties te bieden. Daarbij wordt automatisch de verwachte blootstelling van elke cloudbron bepaald en kritieke veiligheidsdreigingen aan het licht gebracht op basis van hun potentiële impact op de organisatie. Deze geautomatiseerde acties verminderen waarschuwingsmoeheid en houden de cloudinfrastructuur veilig en operationele teams efficiënt.

Met Spot Security kunnen organisaties volgens NetApp nu profiteren van:

360° Zichtbaarheid: Met een duidelijk zicht op de securityhouding en aanvalsoppervlakken, netwerkanalyse, inventarisatie van bedrijfsmiddelen en gedrag van cloudgebruikers. Dit allemaal met dezelfde console via grafische visualisatie van risicokaarten en servicekaarten.

Geprioriteerde diepgaande analyses: Identificeer in een oogwenk nieuwe risico's, afwijkend gedrag of nieuwe cloudresources met continue bewaking en analyse, zodat DevOps-teams zich uiteindelijk op hun kerntaken kunnen richten en hun tijd en energie kunnen investeren in echte problemen, en verwijder false positives en integreer beveiliging in cloudactiviteiten.

Geautomatiseerde detectie en herstel: Detecteer misconfiguraties en anomalieën voor efficiënte ondersteuning van herstel van security- en compliance-risico's in een multi-cloudinfrastructuur.

Complicance: Ondersteun de compliance van industriesecuritystandaarden en regelgevende mandaten, zodat bedrijven compliant kunnen blijven.

DevOps

"DevOps-engineers worden voortdurend gevraagd om oplossingen te bedenken voor een breed scala aan uitdagingen die van invloed kunnen zijn op de efficiëntie en operations van hun bedrijf", zegt Azzedine Benameur, Head of Spot Security voor Spot by NetApp. "Voor DevOps en SecOps biedt Spot Security een oplossing om de security van hun dynamische cloudomgeving te waarborgen. Met de Spot by NetApp CloudOps-suite van oplossingen kunnen ze operaties in de cloud verder automatiseren en optimaliseren.”

Terug naar nieuws overzicht
Security