HCL richt speciale VMware Business Unit op

29-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HCL richt speciale VMware Business Unit op

HCL Technologies (HCL), een wereldwijd technologiebedrijf, en VMware kondigen de lancering aan van HCL's speciale VMware-businessunit om ondernemingen te helpen de onbenutte waarde van multi-cloud en app-modernisering. De nieuwe unit combineert de kracht van HCL's CloudSMART Framework met VMware Cross-Cloud-services om ondernemingen te helpen de cloudtransformatie te versnellen, cloud-native platformactiviteiten te schalen en hybride arbeidskrachten te versterken.

De nieuwe VMware-businessunit van HCL maakt deel uit van het Strategic Alliance Partner-ecosysteem, dat gebruikmaakt van het CloudSMART Framework om multi-cloud- en app-moderniseringsoplossingen te bieden. HCL zal ondernemingen helpen het pad van digitale dominantie te bewandelen door transformatie af te stemmen op algemene bedrijfsdoelstellingen en tegelijkertijd wendbaar te blijven door cloudvrijheid en bedrijfscontrole mogelijk gemaakt door het product- en serviceaanbod van VMware.

"We bevinden ons in een macro-economische omgeving waar ecosystemen moeten samenwerken om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden die de industrie nodig heeft", zegt Anand Swamy, Senior Vice President, Head of Tech OEM Ecosystems, HCL Technologies . "Onze nieuwe VMware-businessunit maakt gebruik van de HCL- en VMware-synergieën om innovatieve, op maat gemaakte cloudimplementatiestrategieën te incuberen, te bouwen en te ontwerpen met onze CloudSMART-aanpak als basis."

"Vandaag de dag zijn we getuige van de onstuitbare krachten van digitale transformatie in bijna elke branche, en VMware biedt de vertrouwde basis om de innovatie van klanten te versnellen", zegt Zia Yusuf, Senior Vice President, Strategic Ecosystem and Industry Solutions, VMware. “Met HCL helpen we onze wederzijdse klanten door het slimste pad te bieden naar app-, cloud- en edge-modernisering en een veiligere, wrijvingslozere ervaring voor het gedistribueerde personeelsbestand. VMware behoudt de keuze van de klant en beschermt tegen lock-in via multi-cloudservices die bedrijven de vrijheid en flexibiliteit bieden die ze nodig hebben om aan de toekomst te bouwen.”

In de afgelopen 14 jaar hebben HCL en VMware geleid tot succesvolle klantresultaten met services en oplossingen die zijn gebouwd voor de moderne onderneming. HCL heeft meer dan 8.000 professionals die zijn opgeleid in VMware-technologieën, beheert drie VMware-expertisecentra en heeft vier cloud-native labs gecreëerd. Deze speciale omgevingen en middelen helpen klanten de implementatie van VMware-oplossingen te versnellen en stellen ondernemingen in staat om de volgende generatie VMware-technologieën te ervaren. Onlangs won HCL de VMware 2022 Partner Value Award voor het leveren van bedrijfsgroei via VMware-oplossingen en het bieden van hoogwaardige resultaten en ondersteuning aan klanten. VMware en HCL Technologies hebben onlangs ook inspanningen aangekondigd om Telco-transformatie te leveren, mogelijk gemaakt door vRAN, ORAN en 5G.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud