2Eenheid wordt onderdeel van Techone

31-07-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

2Eenheid wordt onderdeel van Techone

Techone neemt 2Eenheid uit Rijswijk over. De IT-dienstverlener versterkt hiermee zijn positie.

2Eenheid is een automatiseringsbedrijf voor support, beheer en implementatie van ICT-oplossingen voor het MKB. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en heeft een klantportfolio opgebouwd van MKB-bedrijven. 2Eenheid gaat na de overname opereren vanuit het Techone hoofdkantoor in Rotterdam, onder toeziend oog van Peter Vorstenbos, operationeel directeur van Lancom.

No-nonsense aanpak

Coert Coomans, CEO van Techone: “2Eenheid hanteert een no-nonsense aanpak. Dat betekent geen ingewikkelde taal en ervoor zorgen dat ICT het gewoon doet. En daar gaat Techone ook voor. Deze overname sluit perfect aan bij de kernwaarden van Techone. We zijn dan ook zeer verheugd om 2Eenheid te verwelkomen bij Techone”.

Matthijs in ’t Anker, oud-eigenaar van 2Eenheid: “Dankzij de samenwerking met Techone kan 2Eenheid vooruit kijken en haar groei versnellen door de krachten te bundelen met andere bedrijven die onder Techone vallen. We zijn verheugd om samen te werken”.

2Eenheid blijft onder dezelfde naam opereren binnen de Techone groep, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van 2Eenheid zal de dienstverlening hetzelfde blijven en krijgen zij ook toegang tot het breder productaanbod van Techone.

Terug naar nieuws overzicht