Steven Bandrowczak is de nieuwe CEO van Xerox

Steven Bandrowczak

08-08-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Steven Bandrowczak is de nieuwe CEO van Xerox

Steven Bandrowczak is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Xerox. Bandrowczak is sinds 2018 actief voor Xerox als president en Chief Operations Officer (COO). Sinds het overlijden van voormalig CEO John Visentin in juni 2022 was Bandrowczak al interim CEO van het bedrijf.

Als president en COO van Xerox was Bandrowczak onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de wereldwijde operations strategie voor Xerox's Software & Innovation business, evenals de supportfuncties van het bedrijf. Het gaat daarbij onder meer om de business strategie, product en service delivery, facturatie naar klanten en IT.

'Bewezen staat van dienst'

"Steve heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van resultaten door gebruik te maken van digitale platforms om het marktaandeel te vergroten en de winstgevendheid te vergroten", aldus James Nelson, voorzitter van de raad van bestuur van Xerox. "Hij heeft continu bijgesprongen toen Xerox hem het meeste nodig had en zijn vermogen om met passie en empathie te leiden aangetoond. De raad van bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat Steve de juiste leider is om Xerox vooruit te helpen.”

"Ik ben nederig door het besluit van de Raad van Bestuur om mij te benoemen tot Chief Executive Officer", aldus Bandrowczak. "Ik zie een groot potentieel voor ons bedrijf en ik ben vereerd om met al mijn Xerox-collega's samen te werken terwijl we momentum opbouwen voor de toekomst."Terug naar nieuws overzicht
Cloud