The Antenna Company benoemt Justin Diederix tot VP Operations

09-08-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

The Antenna Company benoemt Justin Diederix tot VP Operations

The Antenna Company (TAC), ontwerper en leverancier van hoogwaardige antennes, heeft Justin Diederix benoemd tot VP of Operations. Diederix gaat het wereldwijde operationele team van het in Eindhoven gevestigde TAC leiden. Hij wordt onder andere verantwoordelijk voor kwaliteit, introductie van nieuwe producten en supply chain management. Diederix volgt Andre van Hees op, die met pensioen gaat. Het hoofdkantoor van The Antenna Company staat in Nederland, met verkoopkantoren in de VS en Taiwan.

Diederix heeft 20 jaar internationale operationele ervaring bij zowel scale-ups als multinationals. Hij heeft een achtergrond in productie, inkoop, supply chain management en klantenservice in het Verre Oosten en werkte onder meer 10 jaar bij Samsung Group, in een breed scala van inkoop-, logistieke en operationele functies. Meest recent was hij directeur van de European Operations Group bij Samsung SDS, waar hij leiding gaf aan een team in heel Europa.

David Favreau, CEO van The Antenna Company stelt dat de benoeming komt op een moment van aanzienlijke groei en diversificatie in de activiteiten van Antenna Company. "Justins ervaring met Lean manufacturing en Six Sigma zal Antenna Company in staat stellen te voldoen aan de groeiende behoeften en verwachtingen van haar klanten.”

Terug naar nieuws overzicht