Ivanti Leader in Gartner Magic Quadrant UEM Tools 2022

10-08-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Ivanti Leader in Gartner Magic Quadrant UEM Tools 2022

Ivanti is gepositioneerd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management (UEM) Tools 2022. De evaluatie is gebaseerd op analyse van specifieke criteria die de totaalvisie en het executievermogen van de verschillende bedrijven bepalen. Ivanti levert het Ivanti Neurons automatiseringsplatform, dat IT-middelen van cloud tot edge beheert, beveiligt en onderhoudt. UEM speelt volgens Ivanti een belangrijke rol bij het mogelijk maken en beveiligen van remote en hybride werk.

"We beschouwen onze positionering als Leader door Gartner als een bevestiging van onze productstrategie en visie, en ons vermogen om klanten een 360-graden overzicht te geven van hun IT-middelen," zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer bij Ivanti in een reactie. "Wij geloven dat Ivanti Neurons voor UEM één van de meest robuuste UEM-oplossingen is, met geavanceerde discovery-, intelligence- en automatiseringsmogelijkheden."

Ivanti heeft zijn platform het afgelopen jaar uitgebreid naar meer marktsectoren, waaronder de gezondheidszorg en supply chain, stelt Nayyar. "Vooruitkijkend zullen we blijven innoveren en steeds meer taken automatiseren rond het ontdekken, beheren, beveiligen en onderhouden van IT-middelen. Zo helpen we organisaties om succesvol te zijn in de Everywhere Workplace, en dit alles in combinatie met een uitstekende digitale werknemerservaring."

Gartner Magic Quadrant-rapporten schetsen een breed beeld van de verschillen tussen aanbieders in groeimarkten. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Het Magic Quadrant for UEM 2022-rapport is hier te lezen.

Terug naar nieuws overzicht
Security