SaaS-inkoopplatform Sastrify komt met ‘save now, pay later’ betaaloptie

16-08-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

SaaS-inkoopplatform Sastrify komt met ‘save now, pay later’ betaaloptie

Sastrify, een all-in-one SaaS-inkoopplatform, lanceert een ‘save now, pay later’ betaaloptie. Bedrijven kunnen zo volgens het platform de meest voordelige SaaS- en cloud-infrastructuur contracten afsluiten en tot 30 procent besparen op de inkoop van toepassingen zoals Asana of Salesforce.

Er is volgens Sastrify een wildgroei aan SaaS-contracten, waardoor bedrijven het overzicht en de controle aan het kwijtraken zijn. Door het centraliseren van alle SaaS-tools in één platform en het uitvoeren van elke stap in het inkoopproces, neemt Sastrify het managen van de SaaS-cyclus uit handen. Dit omvat onder andere het sourcen van de juiste oplossing, het onderhandelen over de beste prijs en het opleveren van een contract.

Sastrify's lancering van de 'save now, pay later' betaaloptie volgt op de recente uitbreiding van het bedrijf naar de VS. De nieuwe betaaloptie wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met het in de VS gevestigde Capchase, een financieringsverstrekker van kapitaal voor SaaS-bedrijven.

Terug naar nieuws overzicht