Redactie - 26 augustus 2022

Martijn Mossel Smit wordt Talent Acquisition Specialist bij CTS

Martijn Mossel Smit wordt Talent Acquisition Specialist bij CTS image

CTS, IT-dienstverlener en Google Cloud MSP partner, heeft sinds 1 augustus Martijn Mossel Smit (31) aangesteld als Talent Acquisition Specialist. Martijn is in deze rol verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie in de Nederlandse markt. Martijn heeft als doel om binnen een jaar het Nederlandse team te verdubbelen. Naast deze rol zal Martijn ook stapsgewijs bredere HR-taken voor het Nederlandse team oppakken.

Martijn heeft zich in zijn carrière breed ontwikkeld. Zo is Martijn afgestudeerd in de richting van communicatie, waarna hij terecht kwam bij de online softwareleverancier HowAboutYou. Hier begon hij zijn carrière als communicatieadviseur. Later bekleedde hij daar de functie van HR en Finance Officer, waar zijn passie voor HR werd aangewakkerd. Zijn laatste werkgever voordat hij bij CTS begon was RAAS. Daar hielp hij als interim senior recruitment specialist verschillende opdrachtgevers in hun zoektocht naar nieuw personeel. Dankzij Martijns brede ontwikkeling kan hij zich beter dan de gemiddelde recruiter verplaatsen in de diverse rollen waarvoor hij personeel werft.

Martijn over zijn aanstelling: “Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe functie bij CTS. De bedrijfscultuur, die zich kenmerkt als open, energiek en eerlijk, is mij op het lijf geschreven. Er heerst een can-do mentaliteit en dat past goed bij mij. Ik heb veel zin om recruitment en HR voor het Nederlandse team verder te ontwikkelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met zo’n mooi bedrijf als CTS onze groeiambities voor het team waar kunnen maken, ook nu de arbeidsmarkt uitdagend is.”

Marcel Stolk, Country Manager Nederland bij CTS: “Ik ben hartstikke blij om Martijn in ons team te verwelkomen. Bij CTS hebben we de ambitie om binnen een jaar het Nederlandse team door te laten groeien naar zo’n vijftig à zestig medewerkers. Zo’n doelstelling halen kan alleen met de juiste persoon aan het wervingsroer, die de Nederlandse markt begrijpt. Ik weet zeker dat Martijn met zijn ervaring, mentaliteit en persoonlijkheid CTS nog verder op de kaart gaat zetten als interessante werkgever in de IT-sector.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!