Witold Kepinski - 27 augustus 2022

Coolblue opent tweede winkel in Duitsland

Coolblue opent tweede winkel in Duitsland image

Coolblue opent een winkel in het Duitse Essen. Op een oppervlakte van 1.400 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. Dit is de tweede Duitse Coolblue-winkel, na de opening van een winkel in Düsseldorf eind vorig jaar.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “We openen winkels voor onze klanten. Zij hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag is dit ook mogelijk in onze winkel in Essen, alsook in 21 andere grote steden in België, Nederland én Duitsland.”

Groei in Duitsland

In 2020 ging Coolblue succesvol met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. Ondertussen heeft de online retailer in Noordrijn-Westfalen zijn eigen bezorg- en installatieservice voor wasmachines en tv’s en de eigen bezorgservice CoolblueFietst al sterk uitgebouwd. Ook werd er een winkel geopend in Düsseldorf. Met de opening van zijn tweede winkel en de uitbreiding van zowel CoolblueFietst als CoolblueBezorgt, zet Coolblue zijn opmars in Duitsland verder.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!