Wouter Hoeffnagel - 30 augustus 2022

Solvinity stelt Walter Wolfs aan als nieuwe CFO

Solvinity stelt Walter Wolfs aan als nieuwe CFO image

Managed Service Providers in Nederland, verwelkomt per 5 september Walter Wolfs (foto) als nieuwe CFO. Daarnaast gaat hij leiding geven aan de afdelingen Finance, Inkoop en Legal & Compliance. Wolfs vervangt Edwin van Es, die het bedrijf verlaat na een dienstverband van zes jaar.

Wolfs bekleedde de afgelopen jaren diverse (interim-) managementposities bij onder meer Unilabs Nederland, Vistra Family Office Services en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarvoor werkte hij als Group CFO bij detacheringsbedrijf Atlas Professionals en partner op het gebied van due diligence en financiële herstructurering bij PwC. Tevens is Wolfs al langjarig toezichthouder in de zorgsector.

“Ik ben ontzettend enthousiast om bij Solvinity aan de slag te gaan“, aldus Wolfs. “De organisatie is uitstekend gepositioneerd voor verdere bedrijfsgroei en doorontwikkeling van hun hoogwaardige dienstverlening. Samen met mijn nieuwe collega’s zal ik me daar dan ook voor inzetten.”

Nieuwe uitdaging

“Ik laat de functie van CFO en de betrokken afdelingen in goede handen achter”, zegt Edwin van Es. “De afgelopen zes jaar heb ik mogen meewerken aan de groei van Solvinity. Het is nu tijd is voor een nieuwe uitdaging, maar ik kijk met veel plezier terug op deze periode.”

“Ik ben verheugd Walter te verwelkomen als CFO bij Solvinity”, zegt Hans van den Broek, CEO van Solvinity. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Walter als CFO de stap kunnen zetten naar verder succes. Mijn grote dank gaat uit naar Edwin van Es, die de afgelopen jaren een eigen stempel op de organisatie heeft gedrukt die bijdroeg aan de groei van Solvinity tot een van dé topspelers op het gebied van managed IT-diensten.”


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!