Bart van Ierschot versterkt Adecco Group Nederland als Head of Transformation

Bart van Ierschot

31-08-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Bart van Ierschot versterkt Adecco Group Nederland als Head of Transformation

Bart van Ierschot (foto) is per 1 september benoemd tot Head of Transformation van Adecco Group Nederland. Tevens maakt Van Ierschot onderdeel uit van het directieteam.

Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland: "De arbeids- en uitzendmarkt is volop in beweging en kent diverse uitdagingen. Dit vraagt om continue verbeteringen en innovaties. We zijn daarom erg blij met de aanstelling van Bart van Ierschot die een belangrijke rol zal spelen in het realiseren van transformatieprogramma’s en -projecten waarmee we de toekomst laten werken voor iedereen; voor onze mensen, (flex)medewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij.”

Van Ierschot beschikt over ruime ervaring op het gebied van business transformation en continuous improvement en bekleedde eerder directieposities bij organisaties als Philips, LG Electronics en KPN. Van Ierschot over zijn keuze voor de Adecco Group: “In de afgelopen periode heb ik als interim manager de organisatie goed leren kennen waarbij het transformation team een belangrijke rol speelt in het realiseren van de groeidoelstellingen en de uitvoer van onze internationale strategie met als missie ‘Making the future work for everyone’. Ik kijk er naar uit om met de Adecco Group in de Nederlandse markt ook op langere termijn successen te boeken en mijn brede kennis en ervaring op het gebied van transformatieprocessen op een hands-on manier in te blijven zetten.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie