Witold Kepinski - 31 augustus 2022

Bas Scheepens is Director Advanced Solutions Tech Data Nederland

Bas Scheepens is Director Advanced Solutions Tech Data Nederland image

Tech Data, a TD SYNNEX Company, heeft Bas Scheepens (foto) benoemd tot Director Advanced Solutions voor Tech Data Nederland met ingang van 1 september 2022. Hij volgt hiermee Marc van Ierland op die in juli 2022 afscheid heeft genomen van de organisatie.

Scheepens is in 2008 bij ETC gaan werken, dat later is samengevoegd met Tech Data. Sindsdien heeft hij verschillende functies bekleed. Zo werd hij in 2013 Director Tech Data Azlan en in 2017 Sales Director. Sinds 2018 werkt Scheepens in zijn huidige rol van Director Datech Solutions, Benelux, UK & Ireland. Voordat Scheepens bij ETC aan de slag ging, was hij zes jaar werkzaam bij HP Nederland in diverse sales rollen.

Patrick Steenssens, VP Benelux: “Bas heeft een jarenlange ervaring in de Advanced Solutions business en is daardoor goed bekend in het kanaal. Dat in combinatie met zijn sales en vendor ervaring, maakt Bas de ideale persoon om deze rol nu op te pakken. Zijn belangrijkste focus ligt op het verder uitwerken van onze positie in de Enterprise markt.”

Bas Scheepens: “Ik kijk er zeer naar uit om samen met vendoren en klanten de successen uit het verleden te continueren en te bouwen aan verdere groei in de Nederlandse markt. De IT-markt is volop in verandering en ik zie het als een prachtige uitdaging om daar samen met de Tech Data organisatie in Nederland aan bij te dragen.”

Pierre-Emmanuel Pichaud, Director Datech in Frankrijk, breidt zijn huidige rol uit met de verantwoordelijkheid voor Datech Benelux. Pichaud is in 2006 bij Datech begonnen als Application Engineer en is in 2018 opgeklommen tot Director Datech, Frankrijk. Hij brengt precisie en toewijding in zijn rol en heeft een sterk team opgebouwd in Frankrijk. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dit voortzet wanneer hij de leiding van het Datech team in de Benelux overneemt van Scheepens.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!