Wouter Hoeffnagel - 02 september 2022

Remote integreert met HiBob

Remote integreert met HiBob image

Remote, dat een platform voor het aantrekken en beheren van werknemers die op afstand werken levert, introduceert een integratie met HiBob. HiBob levert een HR-platform levert dat helpt de productiviteit van werknemers te verhogen en medewerkers te behouden.

De integratie biedt de klanten op beide platforms een synchronisatie van gegevens. Nieuwe en bestaande werknemersgegevens worden automatisch vanuit HiBob in het Remote-platform bijgewerkt, wat leidt tot minder administratieve handelingen en gestroomlijnd beheer van talent overal ter wereld. Todd Wilkens, Chief Product Officer van Remote: "Door communicatie tussen platforms mogelijk te maken, helpen we onze klanten om minder tijd aan administratieve taken te besteden en teams in staat te stellen zich te concentreren op resultaten die meer prioriteit hebben en het bedrijf ten goede komen."

Het beheren van teamgegevens op verschillende platforms is onder meer belangrijk voor HR-teams indien zij werken met internationale werknemers, ingehuurd personeel en freelancers, die in meerdere landen moeten aantonen dat ze de regels naleven. De integratie met het HRIS-platform van HiBob is ontwikkeld om de productiviteit van HR-teams te verbeteren, doordat ze minder tijd aan handmatige taken hoeven te besteden en het risico op menselijke fouten bij dubbele gegevensinvoer wordt weggenomen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!