Wouter Hoeffnagel - 02 september 2022

The Data Agency lijft Campaigns Unlimited in

The Data Agency lijft Campaigns Unlimited in image

The Data Agency, gespecialiseerd is in technologie, data en analyse, neemt Campaigns Unlimited over. Campaigns Unlimited is gespecialiseerd in big data en data management. Met deze toevoeging aan de groep versterkt het haar aanwezigheid in Nederland.

The Data Agency ondersteunt mediabedrijven, banken en verzekeraars, goede doelen, retailers en automerken met het succesvol uitrollen van hun datastrategie. De groep wil zijn positie in de Benelux en Duitsland op het gebied van Data, Technology & Analytics versterken. De overname van Campaigns Unlimited draagt hieraan bij. Campaigns Unlimited breidt portfolio van The Data Agency uit met data consulting. Campaigns Unlimited opereert als zelfstandige firma onder de vleugels van de groep.

Het is de vierde overname van The Data Agency sinds 2019. Eerder dit jaar werd het Duitse Global Group overgenomen en daarmee het netwerk uitgebreid in Duitsland. Met de overname van Campaigns Unlimited verbreedt het bedrijf de dienstverlening richting data consultancy. Eerder werden ook Invenna (Customer Data Platforms software) en Human Inference (datakwaliteitsoftware) toegevoegd aan de groep.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!