Witold Kepinski - 04 september 2022

Steven Stone wordt directeur van Rubrik Zero Labs

Steven Stone wordt directeur van Rubrik Zero Labs image

Rubrik benoemt tevens Steven Stone als de nieuwe directeur van Rubrik Zero Labs. Stone gaat leidinggeven Zero Labs om verschillende dreigingen aan het licht te brengen en om klanten en partners te informeren over de beste manieren om risico's in hun bedrijfsprocessen proactief aan te pakken.

Zero Labs is Rubrik's nieuwe cyberbeveiligingsonderzoeksafdeling die het wereldwijde dreigingslandschap analyseert, over opkomende kwesties op het gebied van databeveiliging rapporteert, en organisaties onderzoeksgebaseerde inzichten en best practices geeft. Op deze manier kan hun data worden beveiligd tegen de toename aan cyberdreigingen.

Stone heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van threat intelligence met functies in het Amerikaanse leger, en de particuliere sector, waaronder Mandiant/FireEye en IBM.

Meest recentelijk was hij Vice President van Adversary Operations bij Mandiant, waar hij leiding gaf aan teams die verantwoordelijk waren voor adversary hunting, attribution en data collection-inspanningen.

"Data en inzichten zijn van cruciaal belang om cyberincidenten te begrijpen, erop te reageren, ze te voorkomen en ervan te herstellen. In veel gevallen worden de data-aspecten het minst begrepen in het bedreigingslandschap, en wij willen deze kloof dichten. Dankzij uitgebreide informatie over bedreigingen kunnen organisaties weloverwogen beslissingen nemen, zodat ze voorbereid zijn op alle soorten cyberbedreigingen", aldus Stone. "Ik vind het geweldig om als pionier te dienen voor de afdeling informatie over databedreigingen bij Rubrik en te helpen waardevolle inzichten te leveren aan onze klanten en de cyberbeveiligingsindustrie, zodat we samen het evoluerende landschap van databedreigingen voor kunnen blijven.”

Rurilk heeft tot nu toe 400 miljoen dollar aan jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) uit softwareabonnementen gerealiseerd, met een groei van meer dan 100 procent op jaarbasis.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!