Pure Storage noteert dubbele groeicijfers en een nettowinst

Charles Giancarlo, voorzitter en CEO van Pure Storage

02-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage noteert dubbele groeicijfers en een nettowinst

Pure Storage maakt de financiële resultaten bekend voor het fiscale tweede kwartaal dat eindigde op 7 augustus 2022. De omzet steeg met dertig procent naar 646,8 miljoen dollar. De nettowinst steeg naar 10,9 miljoen dollar. De internationale business van Pure Storage zag de omzet met 29 procent stijgen.

“Pure zag aanhoudende groei en solide marktaandeelwinsten naarmate onze groeiende portfolio van toonaangevende producten en diensten door steeds meer ondernemingen over de hele wereld wordt erkend en omarmd", aldus Charles Giancarlo (foto), voorzitter en CEO van Pure Storage. “Klanten die worstelen met hun vermogen om hun exploderende datavolumes te beheren, zoeken naar Pure voor eenvoudige, geautomatiseerde oplossingen.”

"We zijn verheugd om opnieuw een sterke omzetgroei en winstgevendheid te realiseren in 2FQ23 ", aldus Kevan Krysler, CFO. “We helpen onze klanten om te navigeren in een dynamische en uitdagende omgeving terwijl we ons trackrecord voortzetten in het leveren van zeer performante oplossingen binnen onze normale doorlooptijden, die minder energie en ruimte nodig hebben dan andere opslagalternatieven.“

Voor het hele boekjaar wordt een omzet van ongeveer 2,75 miljard dollar verwacht en een Non-GAAP bedrijfsresultaat van 390 miljoen dollar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud