Wouter Hoeffnagel - 06 september 2022

Marit Werksma versterkt Budbee als Head of First- & Middle mile Operations

Marit Werksma versterkt Budbee als Head of First- & Middle mile Operations image

De 32-jarige Marit Werksma (foto) versterkt het logtechbedrijf Budbee als Head of First- & Middle mile Operations in Nederland. Daarnaast voegt zij zich bij het Benelux managementteam van Budbee.

Budbee richt zich op het verduurzamen en servicegerichters maken van last mile delivery. Werksma is in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor alle terminals in Nederland van het bedrijf. Momenteel zijn dat er twaalf, maar de komende tijd zullen daar een een aantal nieuwe locaties bijkomen. Daarnaast neemt Marit ook het netwerk naar en tussen de terminals (pick-up & linehaul network) voor haar rekening.

Technologie en customer services

Werksma beschikt over werkervaring op het gebied van technologie en customer services. Ze startte haar carrière in 2015 bij KPN in het Management Traineeship en deed ervaring op in verschillende rollen in het bedrijf. Zo werkte zij onder andere aan de grootschalige operatie om overal in Nederland het kopernetwerk te vervangen door glasvezel. In haar laatste jaren bij KPN werkte Marit bij de Corporate Strategy afdeling en was zodoende betrokken bij de strategie van het telecombedrijf.

Over haar stap naar Budbee zegt Werksma: “In de afgelopen jaren heb ik mee mogen groeien in de technologische ontwikkelingen bij KPN. Ik kijk er enorm naar uit om de ervaring die ik heb opgedaan nu in te zetten bij Budbee. Budbee groeit hard en de komende maanden zullen we ons terminal netwerk gaan uitbreiden om deze groei mogelijk te maken. Daarnaast zullen we onze logistieke processen naar een volgend niveau brengen om verder op te kunnen schalen. Er staat een geweldig team, ik vind het een eer om me hierbij te kunnen voegen en om samen verder aan Budbee te bouwen.”



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!