Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely onderdeel van Valtech

Arnoud Martens, Managing Director Valtech Nederland

06-09-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely onderdeel van Valtech

Digitaal bureau voor bedrijfstransformatie Valtech neemt de Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely over. Het gaat om de zevende overname door het bedrijf dit jaar en volgt op recente overnames door Valtech van twee Salesforce-specialisten in Latijns-Amerika. Met de overname versterkt Valtech zijn Salesforce-aanbod in Europa.

Het in Utrecht gevestigde Appsolutely helpt bedrijven en organisaties bij het versnellen van hun business met Salesforce. Het bedrijf heeft het hoogste Salesforce-partnerniveau (Salesforce Summit Partner) en beschikt over 250 Salesforce-certificeringen.

Salesforce Summit Partner

Appsolutely is in 2017 opgericht. Het bedrijf is door Salesforce in Nederland erkend als Salesforce Summit Partner en is winnaar van de Salesforce Customer Success Award 2021/2022 en de Salesforce Connected Ecosystem Award. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van Salesforce Sales & Service Cloud, Experience Cloud, B2B Commerce, Platform en AppExchange. Het bedrijf bedient diverse sectoren, waaronder de verwerkende industrie, de groothandel en handelslogistiek. Klanten zijn onder meer Top Employers Institute, Brink's, Eurofiber en Hoogwegt Group.
 
Met de overname van Appsolutely krijgt Valtechs ruim 50 Salesforce certified consultants en ontwikkelaars van Appsolutely in dienst.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie