Redactie - 08 september 2022

ComplianceWise krijgt groeifinanciering van Holland Capital

ComplianceWise krijgt groeifinanciering van Holland Capital image

Investeringsmaatschappij Holland Capital verstrekt groeifinanciering aan ComplianceWise. Het SaaS-bedrijf gebruikt de investering voor verdere ontwikkeling van het productportfolio en realiseren van haar internationale groeiambities.

ComplianceWise is een SaaS-bedrijf dat oplossingen biedt aan financiële instellingen en dienstverleners, zoals accountants en belastingadviseurs. Deze partijen hebben te maken hebben met de groeiende uitdagingen om witwassen tegen te gaan en daarbij te voldoen aan de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). De eisen die de Wwft stelt aan financiële dienstverleners worden steeds strenger. Deze veelal ingewikkelde voorschriften en richtlijnen verhogen de druk op financiële instellingen en financiële dienstverleners zoals accountants- en administratiekantoren, belastingadviseurs  en advocaten. ComplianceWise biedt klanten slimme SAAS-oplossingen waarmee bedrijven aantoonbaar kunnen voldoen aan de Wwft.

Jorg van der Heijden, partner Holland Capital: “Onze investering in ComplianceWise onderstreept het groeiende maatschappelijke belang van de Wwft en de toegevoegde waarde van softwareoplossingen die bij de uitvoering daarvan helpen. We zijn enthousiast over de kansen die we zien in de samenwerking met het team van ComplianceWise.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!