KnowBe4 stelt Ani Banerjee aan als Chief Human Resources Officer

Ani Banerjee

09-09-2022
Deel dit artikel:

KnowBe4 stelt Ani Banerjee aan als Chief Human Resources Officer

Ani Banerjee (foto) is benoemd tot Chief Human Resources Officer (CHRO) bij KnowBe4. Banerjee houdt in zijn functie toezicht op de HR-activiteiten van KnowBe4 in 11 landen en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven die de organisatiecultuur, de wervingskanalen en de diversiteit, inclusie en gelijkheid versterken.

De nieuwe CHRO van KnowBe4 beschikt over dertig jaar ervaring in innovatie en internationaal HR-leiderschap bij onder andere Dell, Yahoo en AOL in Noord-Amerika, Azië en Europa. Voordat hij bij KnowBe4 kwam, werkte Banerjee acht jaar bij VMware in verschillende internationale HR-leiderschapsfuncties, met als laatste rol Global HR Head van VMware voor SaaS Transformation Business Units.

Gemeenschappelijke doelen bereiken

“Ik ben verheugd om aan de slag te gaan bij KnowBe4. Het is een bedrijf met een sterke, innovatieve cultuur en gemotiveerde medewerkers. Mensen opereren als zakenpartners om de gemeenschappelijke doelen te bereiken, dat is een HR-doel op zich. Daarnaast is KnowBe4 een van de leiders als het gaat om hun bijdrage in de strijd tegen social engineering”, zegt Banerjee.

De CEO van KnowBe4, Stu Sjouwerman, benadrukt de zorgvuldigheid die aan de keuze van Banerjee vooraf ging. “Onze leidinggevenden en medewerkers zijn trots op de bedrijfscultuur van KnowBe4. Ani's ervaring en input hebben ons laten zien dat hij een manager is die onze prestaties kan bevorderen en ons team kan versterken. Zijn staat van dienst op het gebied van HR-leiderschap in wereldwijde markten is een bijzonder sterke troef in onze volgende uitbreidingsfase. Hij is een voorbeeld van de creatieve experts die KnowBe4 aantrekt.”

Terug naar nieuws overzicht