Copaco breidt portfolio uit met MSSP-programma van SonicWall

08-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Copaco breidt portfolio uit met MSSP-programma van SonicWall

Copaco heeft onlangs het SonicWall Managed Security Service Provider (MSSP)-programma toegevoegd aan het assortiment. Door deze aanvulling ondersteunt Copaco haar partners nog beter op het gebied van cybersecurity.

Het programma biedt technische ondersteuning met directe toegang tot level 3 support engineers, geautomatiseerde levering en facturering, bedreigingsanalyses en rapportages. De online portal, onderdeel van het programma, is zo gebruiksvriendelijk dat partners snel en gemakkelijk 24/7 zelf instellingen kunnen aanpassen om direct in te kunnen spelen op veranderende situaties. Zo zijn er flexibele prijsopties, waaronder maandelijkse en jaarlijkse abonnementen. Een samenwerking met SonicWall is veilig en eenvoudig, en bovendien krijg je via het MSSP-programma toegang tot co-marketingfondsen en specialisatietrainingen voor sales en technisch personeel.

"De explosie van kwetsbaarheden in de digitale wereld heeft niet alleen het aanvalsoppervlak van organisaties vergroot, het heeft ook IT-afdelingen belast. Daardoor doen IT-afdelingen steeds vaker een beroep op MSSP’s om het snelgroeiende dreigingsvolume te helpen verminderen", zegt SonicWall regionaal directeur, Luc Eeckelaert. Hier combineert SonicWall zijn 31 jaar cybersecurity-ervaring met een door hun partners geleide cultuur.

Bart Keijzers, manager datamanagement & security bij Copaco, voegt toe: “We zijn erg blij met deze uitbreiding in ons portfolio om onze partners nog meer keuze te bieden dan voorheen. Vrijwel alle licentie-gebaseerde SonicWall-oplossingen voor public, private en on-premise zijn beschikbaar via het MSSP-programma. Al twee jaar op rij mogen wij ons SonicWall-distributeur van het jaar noemen en dit MSSP-programma is de kers op de taart.

Terug naar nieuws overzicht
Security