Martijn Kregting - 12 september 2022

Mendix kiest LINKIT als gold partner

Mendix kiest LINKIT als gold partner image

LINKIT is de meest recente gold partner van Mendix geworden. LINKIT is actief als aanbieder van low code-toepassingen in Nederland en Duitsland. Eerder kondigde LINKIT al aan om het low-code portfolio, dat al bestond uit een OutSystems team, uit te breiden met een Mendix-kenniscluster. Dat moet klanten helpen om hun digitale transformatie te versnellen.

De officiële erkenning door Mendix als gold partner en toevoeging aan het partnernetwerk voor de Benelux en DACH-regio moet de kwaliteit, expertise en professionaliteit onderstrepen van het jongste kenniscluster van LINKIT. De IT-aanbieder levert haar low-code oplossingen aan klanten zoals Ahold, ASML, Aegon, Lidl en Deutsche Bahn.

Sinds de start begin dit jaar heeft LINKIT een Mendix team neergezet met Expert, Advanced en Interim gecertificeerde developers. Om de groei en vraag vanuit de markt sneller te ondersteunen, begint LINKIT in september met het opleiden van Mendix-specialisten middels een eigen ontwikkelde traineeship. LINKIT is ook diamond sponsor van MxHacks, het hackathon event voor de wereldwijde community van Mendix-developers.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!