Laat u bijpraten door SoftwareONE over Endpoint Protection-trends en -tech

09-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Laat u bijpraten door SoftwareONE over Endpoint Protection-trends en -tech
(11-10-2022)

SoftwareONE organiseert op dinsdag 11 oktober een fysiek cybersecurity event bij Mereveld Utrecht voor klanten en prospects. Tijdens deze dag informeert SoftwareONE de bezoekers over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van Endpoint Protection.

De groter wordende digitale voetafdruk van moderne organisaties is volgens Gartner de drijvende kracht achter Gartner’s Cybersecurity Top Trends 2022. Het is extreem belangrijk om de aanwezige security technologieën regelmatig te analyseren en optimaliseren om er zeker van te zijn dat je als organisatie, binnen alle bedrijfsonderdelen, gewapend bent tegen de nieuwe geavanceerdere cyberaanvallen.

Handvatten om jouw organisatie te beschermen

Gartner’s Top Trends in Cybersecurity worden toegelicht en je krijgt handvatten mee om jouw organisatie optimaal te beschermen tegen cybercriminaliteit. Naast het plenaire deel waarbij de specialisten van SoftwareONE, Microsoft en ethisch hacker Barry van Kampen je op de hoogte brengen van de nieuwste trends, dreigingen en ontwikkelingen op security gebied zijn er ook diverse break-out sessies gepland:

  • Attack surface expansion door Trellix & Salt Security
  • Identity system defense door CrowdStrike & Tenable
  • Cyber security mesh door SkyHigh Security & Broadcom
  • Beyond awareness door Trend Micro & Sophos

Kortom, je bent in één middag weer helemaal bijgepraat over cybersecurity en Endpoint protection. Het event is gericht op security verantwoordelijken van middelgrote tot grote organisaties. Het Cybersecurity event vindt plaats op 11 oktober 2022 van 12.00 tot 17.30 uur.

Mis het niet en schrijf je snel in!

Terug naar nieuws overzicht
Security