Oracle kondigt MySQL HeatWave op AWS aan

13-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Oracle kondigt MySQL HeatWave op AWS aan

Oracle heeft aangekondigd dat MySQL HeatWave beschikbaar is op Amazon Web Services (AWS). MySQL HeatWave is een service die OLTP, analyse, machine learning en op machine learning gebaseerde automatisering combineert in één enkele MySQL-database.

AWS-gebruikers kunnen nu transactieverwerking, analyse en machine learning-workloads in één service uitvoeren, zonder ETL-duplicatie tussen afzonderlijke databases zoals Amazon Aurora voor transactieverwerking en Amazon Redshift of Snowflake op AWS voor analyse en SageMaker voor machine learning.

MySQL HeatWave is beschikbaar in meerdere clouds, waaronder OCI, AWS en Microsoft Azure in de nabije toekomst. Het is on-premises beschikbaar als onderdeel van Oracle Dedicated Region [email protected] voor organisaties die hun databaseworkloads niet naar de public cloud kunnen verplaatsen. Klanten kunnen ook gegevens van hun on-premises MySQL OLTP-applicaties repliceren naar MySQL HeatWave op AWS of OCI om bijna realtime analyses te verkrijgen. MySQL HeatWave gebruikt altijd de nieuwste versie van de MySQL-database, wat niet het geval is voor veel van de andere op MySQL gebaseerde services.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, database
Cloud