Wouter Hoeffnagel - 15 september 2022

YourCampus komt met internationaal benefits-pakket voor Europese bedrijven

YourCampus komt met internationaal benefits-pakket voor Europese bedrijven image

HR-dienstverlener YourCampus introduceert een nieuw internationaal benefits-pakket voor bedrijven met werknemers uit verschillende Europese landen. Internationale bedrijven kunnen met het nieuwe pakket hun werknemers nu op een gelijke manier belonen als het gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen bedrijven hiermee meer aandacht geven aan secundaire compensatie als alternatief voor salarisverhoging en hun medewerkers in verschillende landen meer flexibiliteit en autonomie geven.

YourCampus speelt met het nieuwe aanbod in op de trend van het groeiend aantal medewerkers dat volledig op afstand werkt op diverse locaties in Europa. Medewerkers die op afstand werken, kunnen met het internationale benefits pakket profiteren van dezelfde benefits als de rest van het personeel. De benefits worden afgestemd op persoonlijke interesses van medewerkers en veranderen mee als zij van locatie of levensfase veranderen.

Basis- en flexibel gedeelte

Het nieuwe internationale pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden bestaat uit een basis- en een flexibel gedeelte. Het basisgedeelte, het ‘Essentials-pakket’, is voor iedere internationale werknemer gelijk. Het bestaat uit diensten op het gebied van mentale coaching, scholing & training en sporten. YourCampus sloot hiervoor samenwerkingen met partijen als GoodHabitz, Headspace, Inuka en ClassPass.

Daarnaast introduceert YourCampus een internationale benefits-marketplace. Deze bestaat uit ruim 50 leveranciers waaronder Swapfiets, HelloFresh, Uber, Airbnb en Spotify die allemaal diensten in heel Europa aanbieden. Medewerkers kunnen op basis van een flexibel budget zelf kiezen welke benefits zij hieruit afnemen.

Eenheid creëren in beloningen

Ruben van den Boogaard, Head of Product & Marketplace bij YourCampus: “Bij veel bedrijven met medewerkers in verschillende Europese landen zagen we dat er behoefte was om een gelijkwaardig pakket aan secundaire voorwaarden aan te bieden via één leverancier. Daarom zijn we nu één van de eerste spelers die hier een oplossing voor biedt. Werkgevers kunnen hiermee eenheid creëren in de beloning en medewerkers tegelijkertijd flexibiliteit te bieden op basis van hun interesses en locatie. Hiermee maken secundaire compensatie persoonlijk. Daarnaast haken we hiermee aan op de trend van remote werken waarbij werknemers op verschillende locaties actief kunnen zijn voor één werkgever. We zijn er dan ook van overtuigd dat veel internationale werkgevers voor ons nieuwe aanbod zullen kiezen in de komende periode.”

Wiebke Schmidt, Head of people bij Vectonator door Linearity over het gebruik van het internationale benefits-pakket van YourCampus: “De YourCampus-app beschikt over een groot en divers aanbod. Denk daarbij aan diverse vouchers en mogelijkheden voor mental coaching, gezondheidsverbetering en nog veel meer. Zo kan elke medewerker individueel het juiste aanbod kiezen, ongeacht zijn werklocatie. De app is intuïtief, makkelijk te gebruiken en heeft een mooi en modern design. De lancering van de app en de samenwerking met Your Campus verloopt vlot.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!